Çayırova’da Kitap Günleri Başladı! 7. Fuar Kapılarını Açtı
Çayırova’da Kitap Günleri Başladı! 7. Fuar Kapılarını Açtı
Çayırova’da 7. Kitap Günleri başladı. Binlerce kitabın okurlarla buluştuğu fuar, 25 Ekim’e kadar Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde ziyaret edilebilecek.
Çayırova’da Kitap Günleri " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Kitap Günleri başladı
Çayırova’da bu yıl 7’ncisi düzenlenen Kitap Günleri, bugün kapılarını kitapseverlere açtı. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen organizasyon, farklı türlerden binlerce kitabı okurlarla buluşturuyor.
Fuar 25 Ekim’e kadar açık
19 Ekim Pazartesi günü başlayan 7. Çayırova Kitap Günleri, 25 Ekim Pazar gününe kadar ziyaretçilerini ağırlayacak. Bir hafta boyunca devam edecek fuarda, her yaştan okurun ilgi duyabileceği kitaplar yer alıyor.
Kitapseverler, fuarı her gün 09.30-19.30 saatleri arasında ziyaret ederek farklı yayınevlerinin kitaplarını inceleyebilecek.
Çayırova’da kültür ve edebiyatı bir araya getiren Kitap Günleri, yeni kitaplar keşfetmek ve okuma tutkusunu paylaşmak isteyenleri bekliyor.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
