Karamürsel Belediyesi’ne Yeni Otobüs ve Çöp Kamyonu
Karamürsel Belediyesi’ne Yeni Otobüs ve Çöp Kamyonu
Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, 29+1 kişilik yeni otobüs ile çöp kamyonunun belediye araç filosuna kazandırıldığını belirterek hayırlı olmasını diledi.
Karamürsel Belediyesi, ilçe hizmetlerinde kullanılmak üzere 29+1 kişilik yeni otobüs ve çöp kamyonunu araç filosuna kazandırdı.
Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, yeni araçların ilçeye kazandırılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yatırımların vatandaşlara daha kaliteli, güvenli ve konforlu hizmet sunulmasına katkı sağlayacağını belirtti.
Başkan Çalık, yeni otobüs ve çöp kamyonunun Karamürsel’e hayırlı olmasını dileyerek, belediye hizmetlerinin güçlendirilmesi için çalışmaların sürdürüleceğini ifade etti.
Çalık, “29+1 kişilik yeni otobüsümüz ve çöp kamyonumuzu Karamürsel’imize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hemşehrilerimize daha kaliteli, güvenli ve konforlu hizmet sunmamıza katkı sağlayacak yeni otobüsümüzün ve çöp kamyonumuzun Karamürsel’imize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.