Gebzeli Egemen Yalın’dan Singapur’da Çifte Madalya Başarısı

Keşfet Gebze 29.07.2026 - 17:01 152 kez okundu.
 

Gebzeli Egemen Yalın’dan Singapur’da Çifte Madalya Başarısı

Gebzeli öğrenci Egemen Yalın, SIMOC finallerinde bireysel ve takım kategorilerinde iki bronz madalya kazanarak Türkiye’ye büyük gurur yaşattı.
Gebze Uğur Okulları 3. sınıf öğrencisi ve Başiskele Çocuk Üniversitesi ikinci kademe öğrencisi Egemen Yalın, matematik ve bilim alanındaki uluslararası başarılarına bir yenisini daha ekledi. Küçük yaşına rağmen katıldığı olimpiyatlarda elde ettiği derecelerle dikkat çeken Egemen, Türkiye’yi uluslararası arenada başarıyla temsil etmeyi sürdürüyor. Brainicas, Xpert, VMI ve STEM Olimpiyatları başta olmak üzere birçok uluslararası organizasyonda madalya kazanan Egemen Yalın, başarı grafiğini her geçen gün yükseltiyor. Önce AMO Matematik Olimpiyatı’nda gümüş, ardından SASMO Matematik Olimpiyatı’nda bronz madalya elde eden başarılı öğrenci, bu sonuçlarla dünyanın saygın matematik organizasyonlarından biri olan Singapore International Mathematics Olympiad Challenge (SIMOC) finallerine katılma hakkı kazandı. Singapur’da düzenlenen SIMOC finallerinde hem bireysel kategoride hem de takım oyunlarında üstün performans sergileyen Egemen Yalın, iki bronz madalya kazanarak Türk bayrağını gururla dalgalandırdı. Daha önce Einstein Olimpiyatı’nda da madalya kazanan genç yetenek, şimdi gözünü Almanya’nın Berlin kentinde düzenlenecek Einstein Olimpiyatı finallerine çevirdi. Egemen Yalın, yeni hedefinde de ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye hazırlanıyor.
Gebzeli öğrenci Egemen Yalın, SIMOC finallerinde bireysel ve takım kategorilerinde iki bronz madalya kazanarak Türkiye’ye büyük gurur yaşattı.

Gebze Uğur Okulları 3. sınıf öğrencisi ve Başiskele Çocuk Üniversitesi ikinci kademe öğrencisi Egemen Yalın, matematik ve bilim alanındaki uluslararası başarılarına bir yenisini daha ekledi. Küçük yaşına rağmen katıldığı olimpiyatlarda elde ettiği derecelerle dikkat çeken Egemen, Türkiye’yi uluslararası arenada başarıyla temsil etmeyi sürdürüyor.

Brainicas, Xpert, VMI ve STEM Olimpiyatları başta olmak üzere birçok uluslararası organizasyonda madalya kazanan Egemen Yalın, başarı grafiğini her geçen gün yükseltiyor. Önce AMO Matematik Olimpiyatı’nda gümüş, ardından SASMO Matematik Olimpiyatı’nda bronz madalya elde eden başarılı öğrenci, bu sonuçlarla dünyanın saygın matematik organizasyonlarından biri olan Singapore International Mathematics Olympiad Challenge (SIMOC) finallerine katılma hakkı kazandı.

Singapur’da düzenlenen SIMOC finallerinde hem bireysel kategoride hem de takım oyunlarında üstün performans sergileyen Egemen Yalın, iki bronz madalya kazanarak Türk bayrağını gururla dalgalandırdı.

Daha önce Einstein Olimpiyatı’nda da madalya kazanan genç yetenek, şimdi gözünü Almanya’nın Berlin kentinde düzenlenecek Einstein Olimpiyatı finallerine çevirdi. Egemen Yalın, yeni hedefinde de ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye hazırlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.