Dilovası Belediyesi kar yağışına karşı teyakkuzda

Gündem 01.01.2026 - 16:03, Güncelleme: 01.01.2026 - 16:03 73 kez okundu.
 

Dilovası Belediyesi kar yağışına karşı teyakkuzda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün kar yağışı uyarısının ardından Dilovası Belediyesi, ilçe genelinde olası olumsuzlukların önüne geçmek amacıyla karla mücadele hazırlıklarını tamamladı. Belediye ekipleri hazır kıta beklemeye başladı.
Dilovası Belediyesi, beklenen kar yağışı öncesinde Fen İşleri ekipleriyle ilçe genelinde karla mücadele hazırlıklarını tamamladı ve ekiplerini teyakkuz durumuna geçirdi. FEN İŞLERİ EKİPLERİ SAHAYA HAZIR Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, beklenen kar yağışı öncesinde tüm planlama ve hazırlıklarını tamamladı. Kar küreme, tuzlama ve yol açma çalışmalarında görev alacak ekipler; hızlı, koordineli ve etkili müdahale için ilçe genelinde teyakkuz haline geçirildi. MERKEZDEN KÖY YOLLARINA KADAR KAPSAMLI MÜCADELE Hazırlanan çalışma programı doğrultusunda; ilçe merkezi, ana arterler, mahalle yolları ve köy yolları başta olmak üzere Dilovası’nın tamamında ulaşımın kesintisiz sürdürülmesi hedefleniyor. Özellikle buzlanma riskine karşı önleyici tuzlama çalışmalarına öncelik verileceği bildirildi. BAŞKAN RAMAZAN ÖMEROĞLU: “TÜM İMKÂNLARIMIZLA SAHADAYIZ” Karla mücadele çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, vatandaşların can ve mal güvenliğinin her zaman öncelikleri olduğunu vurguladı. Başkan Ömeroğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Beklenen kar yağışı nedeniyle başta Fen İşleri ekiplerimiz olmak üzere tüm birimlerimizi hazır hale getirdik. Merkezden mahallelere, köy yollarından ana arterlere kadar ilçemizin her noktasında herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için ekiplerimiz canla başla görev yapacak. Dilovası Belediyesi olarak tüm imkânlarımızla sahadayız.” VATANDAŞLARA UYARI Dilovası Belediyesi yetkilileri, kar yağışı ve buzlanma riskine karşı vatandaşların dikkatli olmalarını, zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamalarını ve herhangi bir olumsuzluk durumunda belediyenin ilgili birimleriyle iletişime geçmelerini istedi.   Dilovası Belediyesi karla mücadele Dilovası kar yağışı hazırlıkları Kocaeli karla mücadele çalışmaları Dilovası Fen İşleri kar çalışması Ramazan Ömeroğlu açıklama  
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün kar yağışı uyarısının ardından Dilovası Belediyesi, ilçe genelinde olası olumsuzlukların önüne geçmek amacıyla karla mücadele hazırlıklarını tamamladı. Belediye ekipleri hazır kıta beklemeye başladı.

Dilovası Belediyesi, beklenen kar yağışı öncesinde Fen İşleri ekipleriyle ilçe genelinde karla mücadele hazırlıklarını tamamladı ve ekiplerini teyakkuz durumuna geçirdi.

FEN İŞLERİ EKİPLERİ SAHAYA HAZIR

Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, beklenen kar yağışı öncesinde tüm planlama ve hazırlıklarını tamamladı. Kar küreme, tuzlama ve yol açma çalışmalarında görev alacak ekipler; hızlı, koordineli ve etkili müdahale için ilçe genelinde teyakkuz haline geçirildi.

MERKEZDEN KÖY YOLLARINA KADAR KAPSAMLI MÜCADELE

Hazırlanan çalışma programı doğrultusunda; ilçe merkezi, ana arterler, mahalle yolları ve köy yolları başta olmak üzere Dilovası’nın tamamında ulaşımın kesintisiz sürdürülmesi hedefleniyor. Özellikle buzlanma riskine karşı önleyici tuzlama çalışmalarına öncelik verileceği bildirildi.

BAŞKAN RAMAZAN ÖMEROĞLU: “TÜM İMKÂNLARIMIZLA SAHADAYIZ”

Karla mücadele çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Dilovası Belediye Başkanı
Ramazan Ömeroğlu, vatandaşların can ve mal güvenliğinin her zaman öncelikleri olduğunu vurguladı.

Başkan Ömeroğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Beklenen kar yağışı nedeniyle başta Fen İşleri ekiplerimiz olmak üzere tüm birimlerimizi hazır hale getirdik. Merkezden mahallelere, köy yollarından ana arterlere kadar ilçemizin her noktasında herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için ekiplerimiz canla başla görev yapacak. Dilovası Belediyesi olarak tüm imkânlarımızla sahadayız.”

VATANDAŞLARA UYARI

Dilovası Belediyesi yetkilileri, kar yağışı ve buzlanma riskine karşı vatandaşların dikkatli olmalarını, zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamalarını ve herhangi bir olumsuzluk durumunda belediyenin ilgili birimleriyle iletişime geçmelerini istedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.