Darıca'daki kundaklama girişiminde 5 şüpheli yakalandı

Gündem 17.07.2026 - 17:32, Güncelleme: 17.07.2026 - 17:32 339 kez okundu.
 

Darıca'daki kundaklama girişiminde 5 şüpheli yakalandı

Darıca'da bir iş yerini benzin dökerek kundaklamaya çalıştıkları öne sürülen 5 şüpheli, Kocaeli ve İstanbul'da düzenlenen eş zamanlı operasyonla gözaltına alındı.
Darıca’da bir iş yerini benzin dökerek kundaklama girişiminde bulundukları iddia edilen 5 şüpheli, Kocaeli ve İstanbul'da düzenlenen eş zamanlı operasyonlarla gözaltına alındı. KOM ekipleri harekete geçti Alınan bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü Gebze KOM Büro Amirliği ekipleri, 15 Temmuz'da Darıca ilçesinde faaliyet gösteren bir iş yerinin benzin dökülerek kundaklanmaya çalışılması olayıyla ilgili çalışma başlattı. Teknik ve fiziki takiple kimlikleri belirlendi "Nitelikli yağma", "tehdit", "mala zarar verme" ve "genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması" suçları kapsamında yürütülen soruşturmada, teknik ve fiziki takip sonucu olayı gerçekleştirdiği ve faillere yardım ettiği değerlendirilen 5 şüphelinin kimlikleri ile adresleri tespit edildi. Kocaeli ve İstanbul'da eş zamanlı baskın Belirlenen adreslere yönelik Kocaeli ile İstanbul'un Maltepe ilçesinde eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, şüphelileri saklandıkları evlerde yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.
Darıca'da bir iş yerini benzin dökerek kundaklamaya çalıştıkları öne sürülen 5 şüpheli, Kocaeli ve İstanbul'da düzenlenen eş zamanlı operasyonla gözaltına alındı.

Darıca’da bir iş yerini benzin dökerek kundaklama girişiminde bulundukları iddia edilen 5 şüpheli, Kocaeli ve İstanbul'da düzenlenen eş zamanlı operasyonlarla gözaltına alındı.

KOM ekipleri harekete geçti

Alınan bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü Gebze KOM Büro Amirliği ekipleri, 15 Temmuz'da Darıca ilçesinde faaliyet gösteren bir iş yerinin benzin dökülerek kundaklanmaya çalışılması olayıyla ilgili çalışma başlattı.

Teknik ve fiziki takiple kimlikleri belirlendi

"Nitelikli yağma", "tehdit", "mala zarar verme" ve "genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması" suçları kapsamında yürütülen soruşturmada, teknik ve fiziki takip sonucu olayı gerçekleştirdiği ve faillere yardım ettiği değerlendirilen 5 şüphelinin kimlikleri ile adresleri tespit edildi.

Kocaeli ve İstanbul'da eş zamanlı baskın

Belirlenen adreslere yönelik Kocaeli ile İstanbul'un Maltepe ilçesinde eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, şüphelileri saklandıkları evlerde yakalayarak gözaltına aldı.

Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.