Darıca’da Ölen 3 Kardeşin Kimlikleri Belli Oldu
Darıca’da Ölen 3 Kardeşin Kimlikleri Belli Oldu
Darıca’da denizde cansız bedenleri bulunan 3 kardeşin kimlikleri belirlendi. Otopsilerde darp izine rastlanmazken, 4’üncü kardeş sağ bulundu.
Kocaeli’nin Darıca ilçesinde denizde cansız bedenleri bulunan 3 kardeşin kimlikleri belli oldu. 24 yaşındaki Gülşah Sakar, 17 yaşındaki Ali Sakar ve 15 yaşındaki Belinay Sakar’ın cenazelerinde yapılan ilk incelemelerde herhangi bir darp veya boğuşma izine rastlanmadı.
3 kardeşin cenazeleri aileye teslim edildi
Yeni Mahallesi Darıca Sahili mevkisinde dün saat 16.00 sıralarında kıyıya vurmuş halde 3 kişinin cansız bedeni bulundu. İhbar üzerine bölgeye ekipler sevk edilirken, yapılan incelemede cenazelerin kardeşler Gülşah Sakar, Ali Sakar ve Belinay Sakar’a ait olduğu belirlendi.
Üzerlerinde kıyafetleri bulunan kardeşlerin cansız bedenleri, olay yerindeki incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Burada gerçekleştirilen otopside de 3 kardeşin vücutlarında herhangi bir darp izine rastlanmadığı öğrenildi.
Kayıp olarak aranan 4’üncü kardeş sağ bulundu
Olayın ardından ulaşılamayan 4’üncü kardeş B.S. için ekipler tarafından arama çalışması başlatıldı. Yapılan çalışmalar sonucunda B.S.’nin deniz dışında farklı bir noktada sağ olarak bulunduğu öğrenildi. B.S.’nin sağlık durumunun iyi olduğu ve olayla ilgili ifadesinin alınacağı belirtildi.
Otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından 3 kardeşin cenazeleri gece saatlerinde aileye teslim edildi. Cenazeler, defin hazırlıkları için Darıca Mezarlıklar Müdürlüğü gasilhanesine getirildi.
Olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirildi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.