İYİ Parti Adayı Aslan Yelek'ten Hükümete Zehir Zemberek Açıklamalar

Siyaset 17.02.2024 - 00:23, Güncelleme: 17.02.2024 - 00:33 14640+ kez okundu.

İYİ Parti Adayı Aslan Yelek'ten Hükümete Zehir Zemberek Açıklamalar

"Gebze'nin Kaybedecek Bir 5 Yılı Daha Yok!" İYİ Parti Gebze Belediye Meclis Üyesi Adayı Aslan Yelek, Hükümete Sert Eleştirilerde Bulundu:
 "5 Yıl Önce Verilen Vaatler Nerede?" İYİ Parti Gebze Belediye Meclis Üyesi Adayı Aslan Yelek, Gebze'nin geçmiş vaatlerin yerine getirilmediği iddiasıyla hükümeti sert bir dille eleştirdi. Yelek, meydanlarda yapılan propaganda konuşmalarının gerçeklikle örtüşmediğini vurgulayarak, Gebze'nin geleceği için sorumluların hesap vermesi gerektiğini belirtti. "Aslan Yelek, İYİ Parti Gebze Belediye Meclis Üyesi Adayı olarak, Gebze'nin geçmiş beş yılında yapılan vaatlerin ne kadarının yerine getirildiğini sorgulamak ve hükümeti hesap vermeye çağırmak için bu açıklamayı yapıyorum. Belediyenin muhalif partilere geçtiği algısı yaratılarak yapılan propaganda ve vaatlerin ne kadarının gerçekleştirildiğini sorgulamak her Gebzeli'nin hakkıdır. Bugün meydanlarda yapılan "düzelttik" vaatlerinin ne kadarının gerçekleştirildiğini sormak zorundayız. Gebze'nin sorunlarının çözümü için, halkımızın taleplerini dikkate alarak hareket etmeliyiz. Ancak şikayetlerimizi dile getirip, çözüm önerileri sunmaktan korkmamalıyız. Gebze'nin kaybedecek bir beş yılı daha yok. Artık sorumluların hesap verme zamanı geldi. İYİ Parti olarak, Gebze'nin geleceği için halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Halkımızın beklentilerini göz önünde bulundurarak, adil ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla Gebze'yi daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalışacağız. Gebze'nin potansiyelini ortaya çıkaracak, sürdürülebilir ve kapsayıcı projeler üzerinde odaklanacağız. Gebzelilerin hak ettiği hizmetlere kavuşması için, İYİ Parti olarak elimizden gelen her şeyi yapacağız. Hep birlikte, Gebze'yi daha güzel bir geleceğe taşıyacağız." Dedi.

"5 Yıl Önce Verilen Vaatler Nerede?"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.