YUSUF BİROL KAHVALTI VERDİ..

Siyaset 07.05.2017 - 13:16, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3315+ kez okundu.
 

YUSUF BİROL KAHVALTI VERDİ..

Mhp beylikbağı Bölgesi Kahvaltıda  buluştu... Milliyetci Hareket partisi'nin Beylikbağı Bölge Sorumluları Kahvaltıda bir araya geldiler. Kahvaltıda referandum sonucu ile ilgili değerlendirmelerin yanı sıra bölgesel konularda ele alındı... Beylikbağı Bölge sorumlusu Yusuf Birol MHP'nin bundan sonra eskisinden daha etkin ve proje bazlı çalışacağını belirtti.. Birol Kahvaltıya katılan İl Başkanı Aydın Ünlü,Gebze İlçe BaşkanI Ferit Taşdemir'e Başkan vekili Abdullah Kaymak ve teşkilat mensuplarına Katılımlarından dolayı teşekkür etti.  

Mhp beylikbağı Bölgesi Kahvaltıda  buluştu...

Milliyetci Hareket partisi'nin Beylikbağı Bölge Sorumluları Kahvaltıda bir araya geldiler.

Kahvaltıda referandum sonucu ile ilgili değerlendirmelerin yanı sıra bölgesel konularda ele alındı...

Beylikbağı Bölge sorumlusu Yusuf Birol MHP'nin bundan sonra eskisinden daha etkin ve proje bazlı çalışacağını belirtti..

Birol Kahvaltıya katılan İl Başkanı Aydın Ünlü,Gebze İlçe BaşkanI Ferit Taşdemir'e Başkan vekili Abdullah Kaymak ve teşkilat mensuplarına Katılımlarından dolayı teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.