Yakup Törk Sosyal Medya'da Fenomen gibi

Darıca 01.03.2019 - 01:18, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2248+ kez okundu.
 

Yakup Törk Sosyal Medya'da Fenomen gibi

-Haber: Bülent TANER-
2019 Seçimlerinde, Seçim Arabaların Yerini  Sosyal Medyanın  Almasıyla Renkli Görüntüler Ortaya Çıkmaya Başladı.Siyasetçilerin Anlık Paylaşımları ve Özenli Çalışmalarıya Seçmene Artık Sosyal Medya Üzerinden Ulaşabiliyorlar. Son Zamanlar da Popüler Olan Sosyal Medya Mitinglerinde Katılımlar onbinleri Buluyor.   Siyesetçiler Canlı Yayında Vatandaşların Sorularını Cevaplayarak Seçmene Ulaşıp Kendilerini  ve Projelerini Daha İyi Anlatabiliyorlar. Darıca'da Sosyal Medyayı En Aktif Şekilde Kullananlar Arasında Birinciliği Kimseye Kaptırmayan Yakup TÖRK Adeta Bir Televizyon Yayıncılığı Kalitesiyle Paylaşımlarında Çığır Açıyor. 
-Haber: Bülent TANER-

2019 Seçimlerinde, Seçim Arabaların Yerini  Sosyal Medyanın  Almasıyla Renkli Görüntüler Ortaya Çıkmaya Başladı.Siyasetçilerin Anlık Paylaşımları ve Özenli Çalışmalarıya Seçmene Artık Sosyal Medya Üzerinden Ulaşabiliyorlar. Son Zamanlar da Popüler Olan Sosyal Medya Mitinglerinde Katılımlar onbinleri Buluyor.

 

Siyesetçiler Canlı Yayında Vatandaşların Sorularını Cevaplayarak Seçmene Ulaşıp Kendilerini  ve Projelerini Daha İyi Anlatabiliyorlar. Darıca'da Sosyal Medyayı En Aktif Şekilde Kullananlar Arasında Birinciliği Kimseye Kaptırmayan Yakup TÖRK Adeta Bir Televizyon Yayıncılığı Kalitesiyle Paylaşımlarında Çığır Açıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.