Refah partisi Kongreye gidiyor

Siyaset 11.04.2019 - 17:51, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2957+ kez okundu.
 

Refah partisi Kongreye gidiyor

Yeniden Refah Partisi Gebze teşkilatını 14 Nisan Pazar günü Genel Başkan Dr.Fatih Erbakan’ında katılacağı Kocaeli il kongresi heyecanı sardı.
Yeniden Refah Partisi Gebze teşkilatı 100 delege ve 500 kişi ile katılım sağlamak ve  Kongrenintanıtımı,daveti için Gebze kent meydanında Gençlik Teşkilatı ve Hanım kollarının gerçekleştirdiği stand çalışması ve Davetiye ve   Pankartlama çalışmaları yapıtı. DAVET ETTİLER Programa katılım için Beylikbağı,Tatlıkuyu,AksaSapaği,Arapçeşme,MollaFenari Köyü ve ilçe binası önünden Saat: : 14:00’te Otobüsler kalkacağı, Tüm Gebzeli hemşerilerimizi Kongremize davet ediyoruz dedi.
Yeniden Refah Partisi Gebze teşkilatını 14 Nisan Pazar günü Genel Başkan Dr.Fatih Erbakan’ında katılacağı Kocaeli il kongresi heyecanı sardı.

Yeniden Refah Partisi Gebze teşkilatı 100 delege ve 500 kişi ile katılım sağlamak ve  Kongrenintanıtımı,daveti için Gebze kent meydanında Gençlik Teşkilatı ve Hanım kollarının gerçekleştirdiği stand çalışması ve Davetiye ve   Pankartlama çalışmaları yapıtı.

DAVET ETTİLER

Programa katılım için Beylikbağı,Tatlıkuyu,AksaSapaği,Arapçeşme,MollaFenari Köyü ve ilçe binası önünden Saat: : 14:00’te Otobüsler kalkacağı, Tüm Gebzeli hemşerilerimizi Kongremize davet ediyoruz dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.