Mavi Serum Patladı! Türkiye'de güvensiz ürünler listesi 2020

Ekonomi 03.08.2020 - 21:41, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2757+ kez okundu.
 

Mavi Serum Patladı! Türkiye'de güvensiz ürünler listesi 2020

Türkiye İlaç Ve Tıbbi Cihaz Kurumu, 'kozmetik ürünlere' ilişkin 2020 yılı ikinci çeyrek denetim raporunu yayınladı. URAW KOZMETİK Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şerifoğlu'nun mavi serum balonu patladı.
Söz konusu raporda reklamlarında bir çok ünlü ismin yer aldığı MAVİ SERUM'unda Güvensiz Ürünler (Sahte, Kaçak, Taklit) listesinde yer alması dikkat çekti. MAVİ SERUM ALANA MASKE VE BAKTERİYEL JEL HEDİYE ETİLER Pandemi sürecinde bir çok ulusal televizyon kanalında "BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYE'M" adı altında reklam kampanyası yapan URAW KOZMETİK, reklamlarında "MAVİ SERUM" alan müşterilerine 20 adet ücretsiz maske ve bakteriyel jel hediye ederek ürunlerin daha hızlı bir şekilde satılmasını sağlamıştı.  "BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYE'M" DEDİ MAVİ SERUM SKANDALI ORTAYA ÇIKTI!  BEDAVA MASKE VE JEL DAĞITTIUraw Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şerifoğlu, tüm dünyanın mücadele ettiği Koronavirüs salgınında halka en çok ihtiyaç olan maske ve bakteriyel jel ile televizyon reklamlarında başlattığı "Biz Bize Yeteriz TÜRKİYE'M", reklam kampanyası satılan "Mavi Serum" ile halkın sağlığı ile oynandığı raporlarla ortaya çıktı. Uraw Kozmetik Yönetim Kurulu Başkan Servet Şerifoğlu'nun ücretsiz dagıttığı maskeler ve jeller sayesinde binlerce kutu "Mavi Serum" gibi ürünleri internet sitesi üzerinden satarak hatırı sayılı bir rakama ulaştığı iddia edildi.
Türkiye İlaç Ve Tıbbi Cihaz Kurumu, 'kozmetik ürünlere' ilişkin 2020 yılı ikinci çeyrek denetim raporunu yayınladı. URAW KOZMETİK Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şerifoğlu'nun mavi serum balonu patladı.

Söz konusu raporda reklamlarında bir çok ünlü ismin yer aldığı MAVİ SERUM'unda Güvensiz Ürünler (Sahte, Kaçak, Taklit) listesinde yer alması dikkat çekti.

MAVİ SERUM ALANA MASKE VE BAKTERİYEL JEL HEDİYE ETİLER

Pandemi sürecinde bir çok ulusal televizyon kanalında "BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYE'M" adı altında reklam kampanyası yapan URAW KOZMETİK, reklamlarında "MAVİ SERUM" alan müşterilerine 20 adet ücretsiz maske ve bakteriyel jel hediye ederek ürunlerin daha hızlı bir şekilde satılmasını sağlamıştı. 

"BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYE'M" DEDİ MAVİ SERUM SKANDALI ORTAYA ÇIKTI! 


BEDAVA MASKE VE JEL DAĞITTIUraw Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şerifoğlu, tüm dünyanın mücadele ettiği Koronavirüs salgınında halka en çok ihtiyaç olan maske ve bakteriyel jel ile televizyon reklamlarında başlattığı "Biz Bize Yeteriz TÜRKİYE'M", reklam kampanyası satılan "Mavi Serum" ile halkın sağlığı ile oynandığı raporlarla ortaya çıktı.

Uraw Kozmetik Yönetim Kurulu Başkan Servet Şerifoğlu'nun ücretsiz dagıttığı maskeler ve jeller sayesinde binlerce kutu "Mavi Serum" gibi ürünleri internet sitesi üzerinden satarak hatırı sayılı bir rakama ulaştığı iddia edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.