Hyundai Assan’da Üst Düzey Görev Değişikliği

Ekonomi 22.01.2021 - 16:57, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2319+ kez okundu.
 

Hyundai Assan’da Üst Düzey Görev Değişikliği

• Hyundai Assan’da başkanlık görevine Sangsu Kim atandı. • Kim, 30 yıllık otomotiv tecrübesi ile markaya katkıda bulunarak hizmet edecek. • Kim ayrıca, satış ve üretim alanlarında başarı çıtasını yükseltmeyi de hedefliyor.
Türkiye’nin öncü otomobil üreticilerinden biri olan Hyundai Assan’da üst düzey yönetici (CEO) ve başkan ataması gerçekleştirildi.2018 yılının Ağustos ayında başladığı görevini tamamlayan Ickkyun Oh’dankoltuğu teslim alan Sangsu Kim, tüm çalışanlara gönderdiği bir mesajla da kendini tanıttı.Sangsu Kim, 1991 yılından beri Hyundai Motor Grubu’nun çeşitli bölümlerinde görev yapıyor.   Güney Kore’deki Young-Nam Üniversitesi MakineMühendisliği Bölümü’nden mezun olan Sangsu Kim, 30 yıllık görev süresi boyunca Hyundai’nin faaliyet gösterdiği bir çok ülkedeçeşitli pozisyonlarda rol aldı.     Kore’de gövde teknolojilerinde görev alan Kim, daha sonra Çin’de de kalite kontrol birimindeniç denetim birimine geçiş yaptı.Hyundai fabrikalarınınçeşitli bölümlerinde yöneticilikyapan Sangsu Kim son olarak Hyundai Assan’a başkan olarak atandı.     Bugüne kadar edindiği tecrübe ve geniş vizyonunuyla dikkat çeken Sangsu Kim, zorlu bir pazara ve önemli bir üretim üssüne sahip olan Türkiye’de müşteri memnuniyeti ve ihracat rakamları başta olmak üzere, Hyundai Assan’ın başarılarını en üst seviyelere taşımak için çalışmalar yapacak.Yeni Başkan, öncelikli olarak 2021 yılındaüretim bandına eklenecek i20 N, i20 N-Line ve yeni Bayon CUV modelleriyleAvrupa ve Türkiye pazarında daha güçlü bir konuma gelmeyi hedefliyor.
• Hyundai Assan’da başkanlık görevine Sangsu Kim atandı. • Kim, 30 yıllık otomotiv tecrübesi ile markaya katkıda bulunarak hizmet edecek. • Kim ayrıca, satış ve üretim alanlarında başarı çıtasını yükseltmeyi de hedefliyor.

Türkiye’nin öncü otomobil üreticilerinden biri olan Hyundai Assan’da üst düzey yönetici (CEO) ve başkan ataması gerçekleştirildi.2018 yılının Ağustos ayında başladığı görevini tamamlayan Ickkyun Oh’dankoltuğu teslim alan Sangsu Kim, tüm çalışanlara gönderdiği bir mesajla da kendini tanıttı.Sangsu Kim, 1991 yılından beri Hyundai Motor Grubu’nun çeşitli bölümlerinde görev yapıyor.

 

Güney Kore’deki Young-Nam Üniversitesi MakineMühendisliği Bölümü’nden mezun olan Sangsu Kim, 30 yıllık görev süresi boyunca Hyundai’nin faaliyet gösterdiği bir çok ülkedeçeşitli pozisyonlarda rol aldı.

 

 

Kore’de gövde teknolojilerinde görev alan Kim, daha sonra Çin’de de kalite kontrol birimindeniç denetim birimine geçiş yaptı.Hyundai fabrikalarınınçeşitli bölümlerinde yöneticilikyapan Sangsu Kim son olarak Hyundai Assan’a başkan olarak atandı.

 

 

Bugüne kadar edindiği tecrübe ve geniş vizyonunuyla dikkat çeken Sangsu Kim, zorlu bir pazara ve önemli bir üretim üssüne sahip olan Türkiye’de müşteri memnuniyeti ve ihracat rakamları başta olmak üzere, Hyundai Assan’ın başarılarını en üst seviyelere taşımak için çalışmalar yapacak.Yeni Başkan, öncelikli olarak 2021 yılındaüretim bandına eklenecek i20 N, i20 N-Line ve yeni Bayon CUV modelleriyleAvrupa ve Türkiye pazarında daha güçlü bir konuma gelmeyi hedefliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.