Hüseyin Terzi Kocaeli’de konuştu;İktidar Yolun Sonuna Geldi

Siyaset 25.11.2021 - 09:52, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2068+ kez okundu.
 

Hüseyin Terzi Kocaeli’de konuştu;İktidar Yolun Sonuna Geldi

Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Hüseyin Terzi, Kocaeli'de basının karşısına çıktı. Terzi'nin Kocaeli İl Başkanlığı'nda gerçekleştirdiği toplantıya basın yoğun ilgi gösterdi. Hüseyin Terzi konuşması esnasında gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu.
Vatandaşın acı durumunu tüm gerçekliği ile ortaya koyan Terzi, hükümete verdi veriştirdi. Terzi'nin açıklamaları şu şekilde; İktidar için artık yolun sonu göründü, bu gün gelinen noktada iktidar ülke problemlerine çözüm bulamaz bir hale düştü. Vatandaşın geçim zorluğunu görmezlikten gelen iktidar, mevcut krizin adını ekonomik bağımsızlık savaşı koyarak durumdan sıyrılmaya çabalıyor. Madem ortada bir savaş var, o zaman bu savaşta bizim elimizdeki silah nedir? Ne üretiyoruz, hangi kaynaklara sahibiz? İNÖNÜ GAZYAĞINA MUHTAÇ ETTİ DİYENLER, VATANDAŞI AYÇİÇEK YAĞINA MUHTAÇ ETTİLER Hükümetin bu savaştaki stratejisi nedir? Acı gerçek şudur ki; bu soruların hiçbir cevabı yok. Çünkü ortada bir savaş yok. Tek yapılan şey, demagoji üretmek. İktidar artık ülkenin sorunlarına çözüm bulamıyor. Bu iktidar için yolun sonu göründü. 2023 yılında aya çıkacağız diyen adamlar, bu gün Ayçiçek yağı bulamıyorlar. Tek parti döneminde insanların gaz yağı alamadıklarını yıllardır insanlara seçim propagandası olarak anlatanlar, bu gün bu milleti Ayçiçek yağına muhtaç ettiler. MUHALEFET MİLLETİN DEĞİL, KOLTUĞUN DERDİNDE Peki iktidar bu durumda da, muhalefet ne yapıyor. Onların da iktidardan hiçbir farkı yok. Onların da bu sorunlara bir çözüm önerisi yok. Onlarda koltuğu kapma derdinde. Bu gün ülkenin sorunlarına çözüm öneren tek parti Yeniden Refah Partisi'dir. Partimiz her gün sahada ülkemizin dört bir yanında insanımızın gönlüne değiyor. Vatandaşımız ile el ele büyüyor. Üye sayımız çığ gibi artarak devam ediyor. Ülkenin bütün sorunlarının çözümü bizde, bizden başka çözüm öneren yok. 1 MİLYON İMZA HAZIR, ERBAKAN CUMHURBAŞKANI OLACAK Genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ ı 1 milyon yurttaşımızın imzası ile Cumhurbaşkanı adayı olarak göstereceğiz. 1 milyon imza bu gün itibarı ile hazır durumda. Ülkenin son yirmi yılındaki hiçbir olumsuz duruma bulaşmamış kadrolarımız hazır. Göreceksiniz halkımız ilk seçimde bizi tek başına iş başına getirecek.
Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Hüseyin Terzi, Kocaeli'de basının karşısına çıktı. Terzi'nin Kocaeli İl Başkanlığı'nda gerçekleştirdiği toplantıya basın yoğun ilgi gösterdi. Hüseyin Terzi konuşması esnasında gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu.

Vatandaşın acı durumunu tüm gerçekliği ile ortaya koyan Terzi, hükümete verdi veriştirdi.

Terzi'nin açıklamaları şu şekilde; İktidar için artık yolun sonu göründü, bu gün gelinen noktada iktidar ülke problemlerine çözüm bulamaz bir hale düştü. Vatandaşın geçim zorluğunu görmezlikten gelen iktidar, mevcut krizin adını ekonomik bağımsızlık savaşı koyarak durumdan sıyrılmaya çabalıyor.

Madem ortada bir savaş var, o zaman bu savaşta bizim elimizdeki silah nedir?

Ne üretiyoruz, hangi kaynaklara sahibiz?

İNÖNÜ GAZYAĞINA MUHTAÇ ETTİ DİYENLER, VATANDAŞI AYÇİÇEK YAĞINA MUHTAÇ ETTİLER

Hükümetin bu savaştaki stratejisi nedir? Acı gerçek şudur ki; bu soruların hiçbir cevabı yok. Çünkü ortada bir savaş yok. Tek yapılan şey, demagoji üretmek. İktidar artık ülkenin sorunlarına çözüm bulamıyor. Bu iktidar için yolun sonu göründü. 2023 yılında aya çıkacağız diyen adamlar, bu gün Ayçiçek yağı bulamıyorlar. Tek parti döneminde insanların gaz yağı alamadıklarını yıllardır insanlara seçim propagandası olarak anlatanlar, bu gün bu milleti Ayçiçek yağına muhtaç ettiler.

MUHALEFET MİLLETİN DEĞİL, KOLTUĞUN DERDİNDE

Peki iktidar bu durumda da, muhalefet ne yapıyor. Onların da iktidardan hiçbir farkı yok. Onların da bu sorunlara bir çözüm önerisi yok. Onlarda koltuğu kapma derdinde.

Bu gün ülkenin sorunlarına çözüm öneren tek parti Yeniden Refah Partisi'dir. Partimiz her gün sahada ülkemizin dört bir yanında insanımızın gönlüne değiyor. Vatandaşımız ile el ele büyüyor. Üye sayımız çığ gibi artarak devam ediyor. Ülkenin bütün sorunlarının çözümü bizde, bizden başka çözüm öneren yok.

1 MİLYON İMZA HAZIR, ERBAKAN CUMHURBAŞKANI OLACAK

Genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ ı 1 milyon yurttaşımızın imzası ile Cumhurbaşkanı adayı olarak göstereceğiz. 1 milyon imza bu gün itibarı ile hazır durumda. Ülkenin son yirmi yılındaki hiçbir olumsuz duruma bulaşmamış kadrolarımız hazır.

Göreceksiniz halkımız ilk seçimde bizi tek başına iş başına getirecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.