Ak Parti İlçe Kongreleri Ne Zaman Yapılacak 2020

Siyaset 08.02.2020 - 13:46, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2000+ kez okundu.
 

Ak Parti İlçe Kongreleri Ne Zaman Yapılacak 2020

974 ilçede gerçekleşecek!
AK Parti, 7'inci Büyük Olağan Kongre sürecinde delege seçimlerini ve belde kongrelerini tamamlarken, 22 Şubat’ta ise ilçe kongrelerini başlatmayı hedefliyor. Yaklaşık 974 ilçe, 51 il, 30 büyükşehirde partisinin yeni kadrolarını belirleyecek AK Parti’de kongre hazırlığı sürüyor. 26 Temmuz’da ilçe kongrelerini tamamlandıktan sonra sırasıyla önce il ve sonrasında da büyükşehirlerde kongreler gerçekleşmiş olacak. Kongrelerde mevcut il başkanları devam edecek illerin yönetimlerinde ise yüzde 50 oranında bir değişim yapılacak.   Parti’yi 2023 seçimlerine taşıyacaklar   YeniAkit’e konuşan AK Parti kurmayları, 81 il kongresi tamamlandıktan sonra büyük kongre hazırlıklarının başlayacağını, büyük kongrede partinin vitrini olarak görülen en yüksek karar organı da olan Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) dahil diğer organların belirleneceğini ve en az yüzde 40 oranında bir değişimin söz konusu olacağını belirttiler. Kurmaylar, 7. Olağan Büyük Kongre'de seçilecek teşkilat ve genel merkez kadrolarının Parti'yi 2023 seçimlerine taşıyacağını ifade ettiler.
974 ilçede gerçekleşecek!

AK Parti, 7'inci Büyük Olağan Kongre sürecinde delege seçimlerini ve belde kongrelerini tamamlarken, 22 Şubat’ta ise ilçe kongrelerini başlatmayı hedefliyor. Yaklaşık 974 ilçe, 51 il, 30 büyükşehirde partisinin yeni kadrolarını belirleyecek AK Parti’de kongre hazırlığı sürüyor. 26 Temmuz’da ilçe kongrelerini tamamlandıktan sonra sırasıyla önce il ve sonrasında da büyükşehirlerde kongreler gerçekleşmiş olacak. Kongrelerde mevcut il başkanları devam edecek illerin yönetimlerinde ise yüzde 50 oranında bir değişim yapılacak.

 

Parti’yi 2023 seçimlerine taşıyacaklar

 

YeniAkit’e konuşan AK Parti kurmayları, 81 il kongresi tamamlandıktan sonra büyük kongre hazırlıklarının başlayacağını, büyük kongrede partinin vitrini olarak görülen en yüksek karar organı da olan Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) dahil diğer organların belirleneceğini ve en az yüzde 40 oranında bir değişimin söz konusu olacağını belirttiler. Kurmaylar, 7. Olağan Büyük Kongre'de seçilecek teşkilat ve genel merkez kadrolarının Parti'yi 2023 seçimlerine taşıyacağını ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.