Ak Gençler Gebze'de siyasete damga vuruyor.

Siyaset 19.09.2021 - 14:14, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 3193+ kez okundu.
 

Ak Gençler Gebze'de siyasete damga vuruyor.

Ak Parti Gebze gençlik kolları başkanı Enes Altuntaş ile yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları ile koordineli düzenledikleri gençlik buluşmaları ile ses getirecek çalışmalara imza atıyorlar.
Ak Parti Gebze gençlik kolları ana kademe ile beraber eş zamanlı olarak sahaya inerek hem parti programı çerçevesinde hem de seçim çalışmaları için mahalle mahalle programlar düzenlemeye başladı.  Enes Altuntaş'ın başkanlığında birçok başarılı işe imza atan Ak Gençlik  şimdi de;“Gebze siyasetinde ak gençlik sahaya damgasını vuruyor”. '' MAHALLE BİZİM, GENÇLİK BİZİM '' adlı programı ile haftada 2 gün 4 mahalle'de eş zamanlı olarak; dört gün boyunca her akşam 20:00’da gençlik buluşmaları yaparak; Dört günde sekiz mahallede gençlik buluşması gerçekleştirdiler. İşte Ak Gençlerin 4 günde gençler ile buluşma gerçekleştirdikleri mahalleler,  Arapçeşme Mahallesi. Gaziler Mahallesi.   Köşklüçeşme Mahallesi. Ulus Mahallesi. Beylikbağı Mahallesi. Hacı Halil Mahallesi.  Hürriyet Mahallesi. Mustafa Paşa Mahallesi. Oldu.
Ak Parti Gebze gençlik kolları başkanı Enes Altuntaş ile yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları ile koordineli düzenledikleri gençlik buluşmaları ile ses getirecek çalışmalara imza atıyorlar.

Ak Parti Gebze gençlik kolları ana kademe ile beraber eş zamanlı olarak sahaya inerek hem parti programı çerçevesinde hem de seçim çalışmaları için mahalle mahalle programlar düzenlemeye başladı.

 Enes Altuntaş'ın başkanlığında birçok başarılı işe imza atan Ak Gençlik  şimdi de;“Gebze siyasetinde ak gençlik sahaya damgasını vuruyor”. '' MAHALLE BİZİM, GENÇLİK BİZİM '' adlı programı ile haftada 2 gün 4 mahalle'de eş zamanlı olarak; dört gün boyunca her akşam 20:00’da gençlik buluşmaları yaparak; Dört günde sekiz mahallede gençlik buluşması gerçekleştirdiler.

İşte Ak Gençlerin 4 günde gençler ile buluşma gerçekleştirdikleri mahalleler, 

Arapçeşme Mahallesi.

Gaziler Mahallesi.  

Köşklüçeşme Mahallesi.

Ulus Mahallesi.

Beylikbağı Mahallesi.

Hacı Halil Mahallesi.

 Hürriyet Mahallesi.

Mustafa Paşa Mahallesi. Oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.