Soğukpınarlılar Derneğinde İsa Kahraman Güven Tazeledi
Soğukpınarlılar Derneğinde İsa Kahraman Güven Tazeledi
Soğukpınarlılar Derneği olarak bilinen Gebze Giresun Espiye Soğukpınar Beldesi Derneği, 16 Mart 2025 tarihinde 11. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi.
Başkan İsa Kahraman Güven Tazeledi
1993 yılında Gebze’de kurulan ve faaliyetlerini aynı yerde sürdüren, kısa adıyla Soğukpınarlılar Derneği olarak bilinen Gebze Giresun Espiye Soğukpınar Beldesi Derneği, 16 Mart 2025 tarihinde 11. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi.
Kongreye Sınırlı Katılım Sağlandı
Ramazan ayına denk gelmesi nedeniyle bu yılki kongrede dışarıdan misafir davet edilmezken, sadece dernek üyeleri ve onur konuğu olarak Beşirlioğlu Ademi sahibi ve Kocaeli Engelliler Derneği Başkanı Gül Beşirlioğlu, Mali Müşavir Ahmet İlitli ve Yavuz Selim İlkokulu Müdür Yardımcısı Şerif Tatlı katılım sağladı.
İsa Kahraman 2. Kez Başkan Seçildi
Tek listeyle gidilen seçimde mevcut başkan İsa Kahraman, üyelerin oybirliğiyle yeniden seçilerek 2. kez Yönetim Kurulu Başkanlığına getirildi. Genç ve dinamik bir ekip oluşturan Kahraman, üyelerin tam desteğini alarak yeni döneme güçlü bir başlangıç yaptı.
Federasyon Üyeliği Sonlandırıldı
Kongrede alınan bir diğer dikkat çekici karar ise, derneğin 2008 yılından bu yana üyesi olduğu Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu’ndan ayrılması oldu. Üyelerin oybirliğiyle alınan bu karar, derneğin bağımsız ve kendi çizgisinde ilerleyeceğinin göstergesi olarak değerlendirildi.
"Birlikte Daha Üretken Bir Dönem Yaşayacağız"
Kongre sonunda konuşma yapan Başkan İsa Kahraman, desteklerinden dolayı tüm üyelere teşekkür ederek şunları söyledi:
“Birlikte daha güçlü, daha üretken bir dönem geçireceğiz. Gençliğin enerjisini sosyal projelere yansıtacak ve derneğimizi toplum nezdinde daha görünür kılacağız.” Dedi.
İsa Kahraman Kimdir?
1992 yılında Gebze’de doğan İsa Kahraman, eğitim hayatına Gebze Yavuz Selim İlkokulu ve Gebze Beylikbağı Fatih Ortaokulu’nda başladı. Lise öğrenimini S.T.F.A A.T.L Elektrik-Elektronik Bölümünde, yükseköğrenimini ise Kocaeli Üniversitesi Elektronik Teknolojisi ve Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi programlarında tamamladı.
2019 yılında vatani görevini İzmir’de tamamladıktan sonra özel sektörde çalıştı. 2022 yılında kendi işletmesi olan İskar Elektrik firmasını kurarak ticaret hayatına atıldı. Evli ve bir çocuk babasıdır.
Sivil toplum faaliyetlerine 2010 yılında başlayan Kahraman, dernekte Denetleme Kurulu Üyeliği, Başkan Yardımcılığı, Başkan Vekilliği gibi görevlerde bulundu. 2022’de ilk kez başkan seçildi. Özellikle gençlik çalışmalarına verdiği önemle tanınan Kahraman, Gençlik Kolu yönergesini hazırlayarak gençleri dernek çatısı altında organize eden isim oldu.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.