Özgür Yeşil’in Oğulları, Eyüp Yaman ve Uras Ali, Sünnet Oluyor
Gebze – Kocaeli: Hem iş dünyasında hem de sivil toplum çalışmalarında aktif bir isim olan, Özgür Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı ve Giresun İş İnsanları ve Bürokratları Derneği (GİRİB) Kocaeli Şube Başkanı Özgür Yeşil, eşi Selvi Yeşil ile birlikte oğulları Eyüp Yaman ve Uras Ali’nin sünnet mevlidinde dostlarını ağırlamaya hazırlanıyor.
Etkinlik Bilgileri Tarih: 21 Eylül 2025 Pazar Saat: 13.30 – 17.00 Mekân: Resital Lounge Restaurant Adres: Gaziler Mahallesi, Issık Göl Caddesi, No:138/A, Gebze – Gökçe Vizyon Plaza altı Program: Mevlid-i Şerif ve akabinde davetlilere yemek ikramıYeşil Ailesi, bu anlamlı günde Gebze, Kocaeli ve Giresun camiasından çok sayıda davetliyi bir arada görmeyi beklediklerini belirterek, “Dostlarımızı ve yakınlarımızı yanımızda görmekten mutluluk duyarız” mesajını paylaştı.
Özgür Yeşil’in oğullarının sünnet mevlidi ne zaman ve saat kaçta?Sünnet mevlidi 21 Eylül 2025 Pazar günü, 13.30 – 17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.
Özgür Yeşil’in sünnet mevlidi nerede yapılacak? (Gebze adres ve mekân)Mevlid programı Resital Lounge Restaurant’ta yapılacak: Gaziler Mahallesi, Issık Göl Caddesi, No:138/A, Gebze – Gökçe Vizyon Plaza altı.
Mevlid sonrası ikram var mı? Davetlilere hangi ikramlar sunulacak?Mevlidin ardından davetlilere yemek ikramı yapılacak. Aile, misafirlerini en iyi şekilde ağırlamaya özen gösterecek.
Kimler davetli? Gebze, Kocaeli ve Giresun camiasından katılım olacak mı?Hem iş dünyası hem de sivil toplum temsilcileri başta olmak üzere, Gebze, Kocaeli ve Giresun camiasından çok sayıda davetlinin katılması bekleniyor.
Özgür Yeşil kimdir? (GİRİB Kocaeli Şube Başkanı ve Özgür Sigorta)Özgür Yeşil, GİRİB Kocaeli Şube Başkanı olup, Özgür Sigorta’nın Yönetim Kurulu Başkanıdır. Gebze’de iş dünyasında ve sivil toplumda aktif çalışmalarıyla tanınır.
İletişim ve Bilgi: Yeşil Ailesi, etkinlik günü misafirlerini karşılayacaktır.
