Gayrimenkul Sektörü'ünün yükselen yıldızı EPA Gayrimenkul.

Çayırova'da faliyet gösteren Gayimenkul sektörünün yükselen yıldızı EPA-UZUNLAR Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri Erol Uzun ve Murat Demir'in Konuğu 

Epa Emlak A.ş Yönetim kurulu başkanı Hacı Ali Taylan ve Epa Türkiye icraa kurulu başkan yardımcısı ve Marmara bölge müdürü Yavuz Tetik oldu.

 

 

EPA-UZUNLAR Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri Erol Uzun ve Murat Demir Epa Emlak A.ş Yönetim kurulu başkanı Hacı Ali Taylan ve Epa Türkiye icraa kurulu başkan yardımcısı ve Marmara bölge müdürü Yavuz Tetik'e ziyaretlerinde onur duyduklarını belirtti.

 

 

SEKTÖRÜMÜZ ZOR DURUMDA

 

 

Uzun Yaptığı konuşmada: ''Pandemi'nin tüm sektörlerde olduğu gibi Gayrimenkul sektörünüde etkiledi.pandemiden önceki piyasayı mumla arar olduk. İnsallah hükümetimizin aldığı önmeller ile bu günleri aşarak yeniden eski günlere dönmeyi umut ediyoruz''. dedi.

 

 

GARİMENKUL HALEN EN GÖZDE YATIRIM ARACI

 

 

Ziyarette Epa Emlak A.ş Yönetim kurulu başkanı Hacı Ali Taylan ise: ''Tüm dünyada gayrimenkul sektörünün ciddi bir yara aldığını ama alınan önlemlerin işe yaraması ile yine gayrimenkul sektörü yatırımcııların yeniden en çok önem verdiği yatırım aracı haline geldiğini dile getirdi''.

 

 

Erol Uzun ve Murat Demir Ziyaretlerinden dolayı Epa Emlak A.ş Yönetim kurulu başkanı Hacı Ali Taylan ve Epa Türkiye icraa kurulu başkan yardımcısı ve Marmara bölge müdürü Yavuz Tetik'e teşşekür etti.

 

 

Ziyaret ofisin tanıtılması ile son buldu.