Zırhlıoğlu Toplu Tüketime Vatandaştan İsyan

Gebze 23.03.2020 - 16:05, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3493+ kez okundu.
 

Zırhlıoğlu Toplu Tüketime Vatandaştan İsyan

Vayandaş'tan Zırhlıoğlına tepki: Beylikbağında yaşayan özellikle Zırhlıoğlu toplu tüketim magazasına yakın oturanların genel olarak şikayet ettiği başlıca sebepler Aşağıda yayınladığımız gibi. Vatandaşın keni sosyal hesabından yayınladığı bildiriyi noktasına dahi dokunmadan yayınlıyoruz. Umarız yetkililer bu konuda gereken önlemi alırlar. İŞTE O BİLDİRİ: Beylikbağına Bu Zırhlıoğlu’nun Yapılmasına İzin Veren #Gebze_Belediyesi Bu Tırlar’ın Mahalle İçine Girip Çıkmasına Bir Kişi Öldüğündemi Mani Olacaksınız ? Zırhlıoğlu Bir Toplu Tüketim Mağazası İken Parekende Satış Sistemine Geçmiştir Malum Çevre Esnafını Bitirmişken Mahalle İçindeki Deposunuda Antrepo Olarak Lojistik Şirketlerine Kiraya Vermiş Olup 2 Tane Otomobilin Dahi Zor Geçtiği Sokaklarda Tırlarla Mücadele Ediyoruz.      Kaldıki Ağır Vasıtaların Bir Çok Sokak Ve Caddelere Girişi Yasakken #Zırhlıoğlu Mağazasına Ait Deposuna Giriş Çıkışlar Mahalle İçinden Sağlanmaktadır.    Acaba Merak Ediyoruz Mahalleli Olarak Bir Şoför Yada Bir Çalışaanla Mahalleliler Aradında Yaralanmalı Yada Ölümlü Bir Arbede Çıkıncamı Bu Tır Kamyon Giriş Çıkışları Yasaklanıcak Yada Bir Çocuk Yada Vatandaş Yada Mülk Zarar Gördüğünde Can Kaybı Olduğundamı Müdahale Edilecek Bu Konuya Mesut Akbayrak Sayın Beylikbağı Muhtarı Olarak Destek Vermesini Bekliyoruz Depo Girişini Anayola Aldırılmasını Rica Ediyoruz #Gebzebelediyesi #Zinnurbüyükgöz #İnsan_Hayatı_Bukadar_Ucuz_Olmamalı Gebze Belediyesi Göreve Davet Ediyoruz resimler/kesai-_b9e2eb52818abe475f9b.jpg

Vayandaş'tan Zırhlıoğlına tepki:

Beylikbağında yaşayan özellikle Zırhlıoğlu toplu tüketim magazasına yakın oturanların genel olarak şikayet ettiği başlıca sebepler

Aşağıda yayınladığımız gibi. Vatandaşın keni sosyal hesabından yayınladığı bildiriyi noktasına dahi dokunmadan yayınlıyoruz.

Umarız yetkililer bu konuda gereken önlemi alırlar.

İŞTE O BİLDİRİ:

Beylikbağına Bu Zırhlıoğlu’nun Yapılmasına İzin Veren #Gebze_Belediyesi Bu Tırlar’ın Mahalle İçine Girip Çıkmasına Bir Kişi Öldüğündemi Mani Olacaksınız ? Zırhlıoğlu Bir Toplu Tüketim Mağazası İken Parekende Satış Sistemine Geçmiştir Malum Çevre Esnafını Bitirmişken Mahalle İçindeki Deposunuda Antrepo Olarak Lojistik Şirketlerine Kiraya Vermiş Olup 2 Tane Otomobilin Dahi Zor Geçtiği Sokaklarda Tırlarla Mücadele Ediyoruz.

 

 

 Kaldıki Ağır Vasıtaların Bir Çok Sokak Ve Caddelere Girişi Yasakken #Zırhlıoğlu Mağazasına Ait Deposuna Giriş Çıkışlar Mahalle İçinden Sağlanmaktadır.

 

 Acaba Merak Ediyoruz Mahalleli Olarak Bir Şoför Yada Bir Çalışaanla Mahalleliler Aradında Yaralanmalı Yada Ölümlü Bir Arbede Çıkıncamı Bu Tır Kamyon Giriş Çıkışları Yasaklanıcak Yada Bir Çocuk Yada Vatandaş Yada Mülk Zarar Gördüğünde Can Kaybı Olduğundamı Müdahale Edilecek Bu Konuya Mesut Akbayrak Sayın Beylikbağı Muhtarı Olarak Destek Vermesini Bekliyoruz Depo Girişini Anayola Aldırılmasını Rica Ediyoruz
#Gebzebelediyesi
#Zinnurbüyükgöz
#İnsan_Hayatı_Bukadar_Ucuz_Olmamalı

Gebze Belediyesi Göreve Davet Ediyoruz

resimler/kesai-_b9e2eb52818abe475f9b.jpg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.