Zinnur Büyükgöz, Zafer Bizim Olacak

Siyaset 28.03.2019 - 14:49, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2006+ kez okundu.
 

Zinnur Büyükgöz, Zafer Bizim Olacak

Adaylığının açıklandığı günden buyana çalışmalarını yoğun bir şekilde gerçekleştiren Cumhur İttifakı AK Parti Gebze Belediye Başkan adayı Zinnur Büyükgöz, Gebze'yi karış karış ziyaret ederek vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor
12 Ocak'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından adaylığının açıklanmasından bu yana Seçim Kordinasyon Merkezi çalışmalarını yoğun bir şekilde gerçekleştiren Cumhur İttifakı AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Beylikbağı ve Hürriyet Mahallesi'nde coşkulu kalabalıkla sokak yürüyüşü düzenledi. Yürüyüşe AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy da katıldı. İki mahalleyi sokak sokak ziyaret eden Büyükgöz ve Eryarsoy, vatandaşlarla sohbet etti.   "ZAFER BİZİMLE" Büyükgöz, "Biz sahaya indiğimiz günden beri oylarımızı en üst seviyeye taşımanın gayretini gösterdik. Gebze'de girmedik ev, elini sıkmadık kimse bırakmamak için yoğun bir tempoyla çalışmalarımızı sürdürdük. Pazar günü gerçekleştirilecek seçimlere sayılı günler kala birçok mahallemizi sokak sokak ziyaret ederek vatandaşlarımızla buluştuk. Çok şükür ki gittiğimiz her yerde hemşerilerimizin ilgisiyle karşılandık. Gebze'de ki tablo gösteriyor ki, 31 Mart akşamı zafer bizimle inşallah. Cumhur İttifakı'na en güçlü desteği Gebze'den göndermiş olacağız" dedi.   "ONLAR NİFAK TOHUMU EKTİ" Seçim kampanyası süreciyle ilgili açıklamada bulunan Cumhur İttifakı AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, "Adaylığımızın ilan edilmesiyle birlikte kapsamlı bir çalışma yaparak Gebze ile ilgili projelerimizi ortaya koyduk. Fakat birileri yalan bilgilerle, altı boş cümleler nifak tohumu ekti. Onların hesabı seçim kazanmak değil. Cumhur İttifakı'nın oylarını nasıl aşağıya çekebiliriz diye hesap yapıyorlar. Bugüne kadar olduğu gibi 31 Mart'ta da Gebzeli hemşerilerimiz en güzel cevabı kendilerine sandıkta verecektir." ifadelerini kullandı.
Adaylığının açıklandığı günden buyana çalışmalarını yoğun bir şekilde gerçekleştiren Cumhur İttifakı AK Parti Gebze Belediye Başkan adayı Zinnur Büyükgöz, Gebze'yi karış karış ziyaret ederek vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor

12 Ocak'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından adaylığının açıklanmasından bu yana Seçim Kordinasyon Merkezi çalışmalarını yoğun bir şekilde gerçekleştiren Cumhur İttifakı AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Beylikbağı ve Hürriyet Mahallesi'nde coşkulu kalabalıkla sokak yürüyüşü düzenledi. Yürüyüşe AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy da katıldı. İki mahalleyi sokak sokak ziyaret eden Büyükgöz ve Eryarsoy, vatandaşlarla sohbet etti.

 

"ZAFER BİZİMLE"

Büyükgöz, "Biz sahaya indiğimiz günden beri oylarımızı en üst seviyeye taşımanın gayretini gösterdik. Gebze'de girmedik ev, elini sıkmadık kimse bırakmamak için yoğun bir tempoyla çalışmalarımızı sürdürdük. Pazar günü gerçekleştirilecek seçimlere sayılı günler kala birçok mahallemizi sokak sokak ziyaret ederek vatandaşlarımızla buluştuk. Çok şükür ki gittiğimiz her yerde hemşerilerimizin ilgisiyle karşılandık. Gebze'de ki tablo gösteriyor ki, 31 Mart akşamı zafer bizimle inşallah. Cumhur İttifakı'na en güçlü desteği Gebze'den göndermiş olacağız" dedi.

 

"ONLAR NİFAK TOHUMU EKTİ"

Seçim kampanyası süreciyle ilgili açıklamada bulunan Cumhur İttifakı AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, "Adaylığımızın ilan edilmesiyle birlikte kapsamlı bir çalışma yaparak Gebze ile ilgili projelerimizi ortaya koyduk. Fakat birileri yalan bilgilerle, altı boş cümleler nifak tohumu ekti. Onların hesabı seçim kazanmak değil. Cumhur İttifakı'nın oylarını nasıl aşağıya çekebiliriz diye hesap yapıyorlar. Bugüne kadar olduğu gibi 31 Mart'ta da Gebzeli hemşerilerimiz en güzel cevabı kendilerine sandıkta verecektir." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.