Zinnur Büyükgöz İlki Gerçekleştirdi-Zinnur Büyükgöz Haberleri

Gebze 06.04.2019 - 23:42, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2661+ kez okundu.
 

Zinnur Büyükgöz İlki Gerçekleştirdi-Zinnur Büyükgöz Haberleri

Zinnur Büyükgöz İlki Gerçekleştirdi
Gebze Belediye Başkanı ilk nikahını kıydı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Uzunmehmet ve Usta ailelerinin biricik evlatlarının dünya evine girdiği merasimde gençlerin nikah akitlerini gerçekleştirdi. Dünya evine giren gençler; Murat Uzunmehmet ile Büşra Usta’nın aileleri ve sevenlerinin katıldığı Lamec Oteldeki törende nikahlarını kıyan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Evlilik kurumu, toplumun temelini oluşturan en önemli kurumdur. Çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyorum” diyerek gençlere iki cihan saadeti diledi. 
Zinnur Büyükgöz İlki Gerçekleştirdi

Gebze Belediye Başkanı ilk nikahını kıydı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Uzunmehmet ve Usta ailelerinin biricik evlatlarının dünya evine girdiği merasimde gençlerin nikah akitlerini gerçekleştirdi.

Dünya evine giren gençler; Murat Uzunmehmet ile Büşra Usta’nın aileleri ve sevenlerinin katıldığı Lamec Oteldeki törende nikahlarını kıyan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Evlilik kurumu, toplumun temelini oluşturan en önemli kurumdur. Çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyorum” diyerek gençlere iki cihan saadeti diledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.