Zinnur Büyükgöz Gebze'yi Yeniden Herkesin İstediği Gibi Düzenleyeceğiz

Siyaset 28.02.2019 - 19:38, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1863+ kez okundu.
 

Zinnur Büyükgöz Gebze'yi Yeniden Herkesin İstediği Gibi Düzenleyeceğiz

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Oto Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi.
Cumhur İttifakı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Oto Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi. Büyükgöz, “Burası Gebze'nin vitrini konumunda. Sizlerle birlikte ortak bir karar alarak Gebze'nin vitrinini yeniden düzenleyeceğiz" dedi.   Büyükgöz, “Sizlerle birlikte yeniden düzenleyeceğiz”   Cumhur İttifakı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Gebze'yi karış karış gezerek vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Gittiği her yerde yoğun ilgiyle karşılanan Büyükgöz, Tatlıkuyu Mahallesi'nde bulunan Oto Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi. Burada esnafın talep ve önerilerini dinleyen Büyükgöz, "Oto sanayi sitesinin yer aldığı bu bölge Gebze'nin vitrini konumunda. Şehrin aynası olan bu bölgenin yeniden ele alınması ve düzenlenmesi gerekiyor" dedi.   "ORTAK AKIL İLE ÇÖZECEĞİZ" Gebze'nin vitrini olan bölgeyle ilgili proje üreteceklerinin altını çizen Büyükgöz, "Allah'ın izniyle 1 Nisan'da göreve geldiğimizde bu bölgeyle ilgili esnafımız ile görüşmeler yapacağız. Esnafımızın düşüncelerini öğrenecek ve bu bölgeyle ilgili sorunu ortadan kaldıracak adımları atacağız. Bu bölge prestijli bir yer haline gelecek. Sanayiyi bu bölgeden kaldıracak bir projeyi ortak akıl ile hayata geçirmeyi hedefliyoruz" şeklinde konuştu.
Cumhur İttifakı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Oto Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi.

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Oto Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi. Büyükgöz, “Burası Gebze'nin vitrini konumunda. Sizlerle birlikte ortak bir karar alarak Gebze'nin vitrinini yeniden düzenleyeceğiz" dedi.

 

Büyükgöz, “Sizlerle birlikte yeniden düzenleyeceğiz”

 

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Gebze'yi karış karış gezerek vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Gittiği her yerde yoğun ilgiyle karşılanan Büyükgöz, Tatlıkuyu Mahallesi'nde bulunan Oto Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi. Burada esnafın talep ve önerilerini dinleyen Büyükgöz, "Oto sanayi sitesinin yer aldığı bu bölge Gebze'nin vitrini konumunda. Şehrin aynası olan bu bölgenin yeniden ele alınması ve düzenlenmesi gerekiyor" dedi.

 

"ORTAK AKIL İLE ÇÖZECEĞİZ"

Gebze'nin vitrini olan bölgeyle ilgili proje üreteceklerinin altını çizen Büyükgöz, "Allah'ın izniyle 1 Nisan'da göreve geldiğimizde bu bölgeyle ilgili esnafımız ile görüşmeler yapacağız. Esnafımızın düşüncelerini öğrenecek ve bu bölgeyle ilgili sorunu ortadan kaldıracak adımları atacağız. Bu bölge prestijli bir yer haline gelecek. Sanayiyi bu bölgeden kaldıracak bir projeyi ortak akıl ile hayata geçirmeyi hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.