Yusuf Aksu Bütün Evleri Ziyaret Edecek

Çayırova 01.03.2019 - 16:21, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2986+ kez okundu.
 

Yusuf Aksu Bütün Evleri Ziyaret Edecek

Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan adayı Yusuf Aksu, ilçe kadın kolları yönetimiyle bir araya geldi.
Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan adayı Yusuf Aksu, ilçe kadın kolları yönetimiyle bir araya geldi. Önceki gün Hacıoğlu lokantasından gerçekleşen toplantıda konuşan Aksu, ev ev, kapı kapı, ziyaret edeceğiz. Yaşamaktan mutlu olunun ve daha güzel bir Çayırova projemizi, herkese anlatacağız’ dedi.   AKSU; MUTLU EVLER OLUŞTURACAĞIZ Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Yusuf Aksu, ilçe kadın kollarıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Kadınlara yönelik projelerini tekrarlayan Aksu ‘bir hayal edin bakalım. Biz kazandığımızda sabah anneler işini gücünü bir kenara bırakmadan, endişe ve korku içinde olmadan çocuklarını okula gönderip akşamda okul dönüşünde aynı endişeleri hmeyecek. Evlerimizin bütün yükünü çeken, gerektiğinde taşı aş edeneşlerimiz ve annelerimiz birde ay sonu faturalar geldiğinde boynunu büküp karamsarlığa düşmeyecek. Çocuklarımız okulda yada sosyal hayatta eksikliğini yaşadığı şeyler için mahcup olmayacak. Geleceğimiz olan çocuklar yarınlara daha umutlu ve mutlu bakacak. Evleri tek tek ziyaret ederek mutlu bir Çayırova hedefimizi herkese anlatacağız’ dedi.
Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan adayı Yusuf Aksu, ilçe kadın kolları yönetimiyle bir araya geldi.

Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan adayı Yusuf Aksu, ilçe kadın kolları yönetimiyle bir araya geldi. Önceki gün Hacıoğlu lokantasından gerçekleşen toplantıda konuşan Aksu, ev ev, kapı kapı, ziyaret edeceğiz. Yaşamaktan mutlu olunun ve daha güzel bir Çayırova projemizi, herkese anlatacağız’ dedi.

 

AKSU; MUTLU EVLER OLUŞTURACAĞIZ

Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Yusuf Aksu, ilçe kadın kollarıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Kadınlara yönelik projelerini tekrarlayan Aksu ‘bir hayal edin bakalım. Biz kazandığımızda sabah anneler işini gücünü bir kenara bırakmadan, endişe ve korku içinde olmadan çocuklarını okula gönderip akşamda okul dönüşünde aynı endişeleri hmeyecek. Evlerimizin bütün yükünü çeken, gerektiğinde taşı aş edeneşlerimiz ve annelerimiz birde ay sonu faturalar geldiğinde boynunu büküp karamsarlığa düşmeyecek. Çocuklarımız okulda yada sosyal hayatta eksikliğini yaşadığı şeyler için mahcup olmayacak. Geleceğimiz olan çocuklar yarınlara daha umutlu ve mutlu bakacak. Evleri tek tek ziyaret ederek mutlu bir Çayırova hedefimizi herkese anlatacağız’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.