Yunus Emre Kurt'tan Gölcük'te Esnaf turu

Siyaset 23.11.2021 - 16:47, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 1941+ kez okundu.
 

Yunus Emre Kurt'tan Gölcük'te Esnaf turu

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, İl Yöneticileri ve MHP Gölcük İlçe Teşkilatı mensupları, Gölcük ilçemizde birtakım ziyaretlerde bulundular.
Göreve geldiği ilk günden itibaren dur durak bilmeden hem teşkilat içi hem de sahada birçok faaliyet gerçekleştiren Milliyetçi Hareket Partisi’nin genç il başkanı Yunus Emre Kurt beraberinde İl Yöneticileri, Gölcük İçe Başkanı ve partililer ile birlikte Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut’a, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman’a, Şoförler Odası Başkanı Nizamettin Meteer’e ve Gölcük esnafına ziyarette bulundular.   Ziyaretler esnasında İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Cumhur İttifakı’nın ülkemize olan katkılarından söz edip bu süre zarfında Türk Milliyetçileri’ nin  Dağlık Karabağ’ın azad edilmesi, terörle toleranssız mücadele edilmesi, Türk Devletleri Teşkilatının kurulması ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin  coğrafyamızı ilgilendiren konulara daha çok müdahil olması gibi birçok idealinin hayata geçiriliyor olduğuna vurgu yaptı.
Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, İl Yöneticileri ve MHP Gölcük İlçe Teşkilatı mensupları, Gölcük ilçemizde birtakım ziyaretlerde bulundular.

Göreve geldiği ilk günden itibaren dur durak bilmeden hem teşkilat içi hem de sahada birçok faaliyet gerçekleştiren Milliyetçi Hareket Partisi’nin genç il başkanı Yunus Emre Kurt beraberinde İl Yöneticileri, Gölcük İçe Başkanı ve partililer ile birlikte Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut’a, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman’a, Şoförler Odası Başkanı Nizamettin Meteer’e ve Gölcük esnafına ziyarette bulundular.

 

Ziyaretler esnasında İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Cumhur İttifakı’nın ülkemize olan katkılarından söz edip bu süre zarfında Türk Milliyetçileri’ nin  Dağlık Karabağ’ın azad edilmesi, terörle toleranssız mücadele edilmesi, Türk Devletleri Teşkilatının kurulması ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin  coğrafyamızı ilgilendiren konulara daha çok müdahil olması gibi birçok idealinin hayata geçiriliyor olduğuna vurgu yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.