Yeniden Refah Partisi, Müftü Selçuk Kılıçbay’ı Makamında Ziyaret Etti

Gündem 13.12.2019 - 12:02, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2763+ kez okundu.
 

Yeniden Refah Partisi, Müftü Selçuk Kılıçbay’ı Makamında Ziyaret Etti

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç ve Parti Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay’ı makamında ziyaret ettiler.
Hoş geldiniz diyerek Sözlerine başlayan  İlçe Başkanı Engin Kılıç : Din görevlileri, toplumumuza rehberlik yapan, toplumu yakından tanıyan  herkese sevgi ve şefkat gösteren, gönül erleridirler. Diyanet İşlerinin ve buna bağlı Müftülüklerin toplumun maneviyatındaki yeri çok büyüktür. Yeniden Partisi olarak önceliğimiz Ahlak ve Maneviyattır. Gebzemizdeki  maddi kalkınmanın yanında manevi hayatı ihmal edersek o toplumun ayakta durması mümkün değildir. Gebzemizin  manevi kalkınmasında büyük emeği olan kurumunuzun yapacağı hayırlı çalışmalarınızda başarılar dileriz. Ziyaretten duyduğu Memnuniyeti dile getiren  Müftü Selçuk Kılıçbay  günümüz Müslümanların durumuna değinerek, Müslümanlar olarak her işimizi kendi nefsimize göre yaptığımızı ve bundan dolayı sıkıntılar çektiğimizi söyledi. Kılıçbay Bize gönderilen Yüce Kur'an-ı Kerim ve Sevgili Peygamberimizin (Sallahu Aleyhi Vesellem) gösterdiği yolda gitmediğimiz için sıkıntılar yaşıyoruz. Halbuki bu yolda gittiğimiz zaman biz Müslümanlar ve bütün insanlık huzur bulacak ve dünya ve ahiretimizde kurtulmuş olacaktır.dedi. İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay’a Küdüs’te Selamet Derneği ve Uluslar Arası Genç Aktivistler Necmettin Erbakan Zeytin Fidanılığı projesinden  Adına dikilmek üzere bağışlanan Fidanın Sertifikası hediye edildi.     Ardından Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan’nı ziyaret eden Engin Kılıç ve yönetimi  Şener Doğan’la Eğitimde en temel prensiplerimizden bir tanesi de anayasamızda devlete bir görev olarak verilmiş olan bireylerin manevi yönünü geliştirme vazifesinin devlet tarafından etkin şekilde yerine getirilmesi suretiyle yeni nesillerimizin ahlak ve fazilet bakımından üst düzeyde yetiştirilmesidir. Yeni nesillerimizin dini ve ahlaki hasletlerle donanması, helal ve haram bilincine sahip şuurlu bireyler olarak yetişmeleri için gerekli her türlü tedbir alınacak, eğitim politikamızda ‘önce ahlak ve maneviyat’, ‘nefis terbiyesi’ ve ‘hakkı üstün tutma’ prensipleri hâkim olacaktır" şeklinde konuştu.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Selamet Derneği ve Uluslar Arası Genç Aktivistler Derneği  tarafından Necmettin Erbakan Zeytin Fidanılığı projesinden  Adına dikilmek üzere bağışlanan Fidan Sertifikası için teşekkür etti.      
Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç ve Parti Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay’ı makamında ziyaret ettiler.

Hoş geldiniz diyerek Sözlerine başlayan  İlçe Başkanı Engin Kılıç :

Din görevlileri, toplumumuza rehberlik yapan, toplumu yakından tanıyan  herkese sevgi ve şefkat gösteren, gönül erleridirler. Diyanet İşlerinin ve buna bağlı Müftülüklerin toplumun maneviyatındaki yeri çok büyüktür. Yeniden Partisi olarak önceliğimiz Ahlak ve Maneviyattır. Gebzemizdeki  maddi kalkınmanın yanında manevi hayatı ihmal edersek o toplumun ayakta durması mümkün değildir. Gebzemizin  manevi kalkınmasında büyük emeği olan kurumunuzun yapacağı hayırlı çalışmalarınızda başarılar dileriz.


Ziyaretten duyduğu Memnuniyeti dile getiren  Müftü Selçuk Kılıçbay  günümüz Müslümanların durumuna değinerek, Müslümanlar olarak her işimizi kendi nefsimize göre yaptığımızı ve bundan dolayı sıkıntılar çektiğimizi söyledi. Kılıçbay Bize gönderilen Yüce Kur'an-ı Kerim ve Sevgili Peygamberimizin (Sallahu Aleyhi Vesellem) gösterdiği yolda gitmediğimiz için sıkıntılar yaşıyoruz. Halbuki bu yolda gittiğimiz zaman biz Müslümanlar ve bütün insanlık huzur bulacak ve dünya ve ahiretimizde kurtulmuş olacaktır.dedi. İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay’a Küdüs’te Selamet Derneği ve Uluslar Arası Genç Aktivistler Necmettin Erbakan Zeytin Fidanılığı projesinden  Adına dikilmek üzere bağışlanan Fidanın Sertifikası hediye edildi.

 

 

Ardından Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan’nı ziyaret eden Engin Kılıç ve yönetimi  Şener Doğan’la Eğitimde en temel prensiplerimizden bir tanesi de anayasamızda devlete bir görev olarak verilmiş olan bireylerin manevi yönünü geliştirme vazifesinin devlet tarafından etkin şekilde yerine getirilmesi suretiyle yeni nesillerimizin ahlak ve fazilet bakımından üst düzeyde yetiştirilmesidir.
Yeni nesillerimizin dini ve ahlaki hasletlerle donanması, helal ve haram bilincine sahip şuurlu bireyler olarak yetişmeleri için gerekli her türlü tedbir alınacak, eğitim politikamızda ‘önce ahlak ve maneviyat’, ‘nefis terbiyesi’ ve ‘hakkı üstün tutma’ prensipleri hâkim olacaktır" şeklinde konuştu.

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Selamet Derneği ve Uluslar Arası Genç Aktivistler Derneği  tarafından Necmettin Erbakan Zeytin Fidanılığı projesinden  Adına dikilmek üzere bağışlanan Fidan Sertifikası için teşekkür etti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.