Yeniden Refah Partisi Gözü İktidara dikti

Siyaset 12.03.2019 - 00:50, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2213+ kez okundu.
 

Yeniden Refah Partisi Gözü İktidara dikti

Yeniden Refah Partisi KOCAELİ il teşkilatı çalışmalarını son süratte yürütüyor.
Bütün siyasi partilerin yerel seçimlere adapte olduğu bu günlerde, Yeniden Refah Partisi, hedefimiz ilk seçimde iktidar sloganı ile çalışmalarını büyük bir süratle sürdürüyor. Parti, toplantıların gördüğü rağbetten dolayı, il yönetimi toplantılarını yapmak için salon bulmakta büyük güçlük çekiyor. Partinin KOCAELİ de teşkilatlanmasını tamamlamak için ANKARA-KOCAELİ arasında mekik dokuyan il başkanı Mehmet ARAS, “partiye talep patlaması olduğunu, insanların parti binalarına akın akın geldiğini, sosyal medya platformları üzerinden kendilerine ulaşan taleplere cevap vermek için, dört kişinin sürekli vazife başında olduğunu” ifade etti. İlçe başkanlıklarının üye kayıt taleplerini karşılamakta güçlük çektiklerini belirten ARAS, “ben KOCAELİ siyasetinin abisiyim, buradan herkese ilan ediyorum ki; Refah Partisi iktidara koşuyor, birileri ruh çağırma seansı yapan düzenbazlar gibi, 94 ruhunu çağırmakla boşa vakit harcamasınlar. 94 ruhu da, milli görüş ruhu da, millete hizmet aşkı da bizdedir,“ şeklinde konuştu. Daha sonra ilçe başkanlarından, ilçelerde yapılacak kongreler ile alakalı bilgi alan ARAS, “kongreler şenlik havasında yapılacak, milletin bütün kesimlerini ve renklerini ilçe kongrelerimizde görmek istiyorum,” şeklinde talimat verdi. Verilen raporlara göre on ilçenin kongrelerinin yapılması için yasal prosedürler tamamlanmış ve kongre tarihleri belirlenmiş durumda; 16 Mart günü:Kartepe, Başiskele ve Derince 17 Mart günü: İzmit, Körfez, Gölcük, Karamürsel, Çayırova, Darıca ve Gebze ilçelerin dekongreler yapılacak. İlçelerden raporlarını alan ARAS konuşmasını şöyle sürdürdü;  “7 Nisan günü KOCAELİ ilinde, il kongremizi yapacağız. Yerel seçimler bittikten tam bir hafta sonra yapacağımız kongrede herkes görecek ki, mevcut siyasi düzlemdeki partilerin hepsi direksiyon hakimiyetini kaybetmiş, kimi şarampole yuvarlanmış, kimiyakıtı tüketmiş gidecek mecali kalmamış, kimisi arabasını satıp kurtulmanın derdini arar olmuş. İşte bu ortamda ülkenin tek umudunun Yeniden Refah Partisi olduğu herkes tarafından çok daha açık bir şekilde görülmüş olacaktır.”
Yeniden Refah Partisi KOCAELİ il teşkilatı çalışmalarını son süratte yürütüyor.

Bütün siyasi partilerin yerel seçimlere adapte olduğu bu günlerde, Yeniden Refah Partisi, hedefimiz ilk seçimde iktidar sloganı ile çalışmalarını büyük bir süratle sürdürüyor.

Parti, toplantıların gördüğü rağbetten dolayı, il yönetimi toplantılarını yapmak için salon bulmakta büyük güçlük çekiyor.

Partinin KOCAELİ de teşkilatlanmasını tamamlamak için ANKARA-KOCAELİ arasında mekik dokuyan il başkanı Mehmet ARAS, “partiye talep patlaması olduğunu, insanların parti binalarına akın akın geldiğini, sosyal medya platformları üzerinden kendilerine ulaşan taleplere cevap vermek için, dört kişinin sürekli vazife başında olduğunu” ifade etti.

İlçe başkanlıklarının üye kayıt taleplerini karşılamakta güçlük çektiklerini belirten ARAS, “ben KOCAELİ siyasetinin abisiyim, buradan herkese ilan ediyorum ki; Refah Partisi iktidara koşuyor, birileri ruh çağırma seansı yapan düzenbazlar gibi, 94 ruhunu çağırmakla boşa vakit harcamasınlar. 94 ruhu da, milli görüş ruhu da, millete hizmet aşkı da bizdedir,“ şeklinde konuştu.

Daha sonra ilçe başkanlarından, ilçelerde yapılacak kongreler ile alakalı bilgi alan ARAS, “kongreler şenlik havasında yapılacak, milletin bütün kesimlerini ve renklerini ilçe kongrelerimizde görmek istiyorum,” şeklinde talimat verdi.

Verilen raporlara göre on ilçenin kongrelerinin yapılması için yasal prosedürler tamamlanmış ve kongre tarihleri belirlenmiş durumda;

16 Mart günü:Kartepe, Başiskele ve Derince

17 Mart günü: İzmit, Körfez, Gölcük, Karamürsel, Çayırova, Darıca ve Gebze ilçelerin dekongreler yapılacak.

İlçelerden raporlarını alan ARAS konuşmasını şöyle sürdürdü;

 “7 Nisan günü KOCAELİ ilinde, il kongremizi yapacağız.

Yerel seçimler bittikten tam bir hafta sonra yapacağımız kongrede herkes görecek ki, mevcut siyasi düzlemdeki partilerin hepsi direksiyon hakimiyetini kaybetmiş, kimi şarampole yuvarlanmış, kimiyakıtı tüketmiş gidecek mecali kalmamış, kimisi arabasını satıp kurtulmanın derdini arar olmuş.

İşte bu ortamda ülkenin tek umudunun Yeniden Refah Partisi olduğu herkes tarafından çok daha açık bir şekilde görülmüş olacaktır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.