Yeniden Refah Partisi Askerin Filistin'e gitmesini istiyor

Gündem 11.05.2021 - 22:06, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2657+ kez okundu.
 

Yeniden Refah Partisi Askerin Filistin'e gitmesini istiyor

Ramazan bayramına sayılı günler kala, İsrail tarafından yapılan saldırılar dünyanın huzurunu bozmaya devam ediyor. İsrail in bu cinayetlerine gelen tepkiler de artarak devam ediyor.
Yeniden Refah Partisi Kocaeli il yönetimi de bu konuda yazılı bir basın açıklaması yaparak, tepkisini ve önerilerini dile getirdi. Parti tarafından yapılan açıklamada; İsrail in devlet olduğu kabul edilmezken, İsrail için organize terör örgütü nitelendirmesinde bulunuldu. İşte o açıklama; “Dünya kamuoyuna duyurumuzdur. Dünya kamuoyu tarafından yakından bilindiği üzere, adına israel denilen organize terör örgütü tarafından, dünya Müslümanlarını kışkırtmak amaçlı olarak, birçok insanlık dışı eylem yapılmaktadır.   İSRAİL’ İÇİN ORGANİZE TERÖR ÖRGÜTÜ DEDİLER. İsrail terör örgütü bu eylemlerini yaparken, tüm dünya tarafından bağlayıcılığı kabul olunan tüm hukuk normlarını da ihlal etmektedir. İsrael in son saldırılarında birçoğu çocuklardan oluşan 20 insan hayatını kaybetti. Bütün dünyanın gözlerinin içine baka baka, büyük bir vahşet ve soğuk kanlılıkla icra edilen bu cinayetlere karşı, dişe dokunur bir tepki verilmemesi, bu terör örgütünü daha da cesaretlendirmektedir. Dünya nın değişik coğrafyalarında 100 yıl evvel yaşanan olaylara tepki vermek için, bu hususlarda kınama kararları almak için birbirleri ile yarış eden devletlerin, dünyanın gözü önünde cereyan eden bu vahşete sessiz kalmaları gayet manidardır.   SİYONİST/HAÇLI İTTİFAKI MI VAR? Yoksa dünyada, üstü kapalı bir Siyonist-Haçlı ittifakı halen yürürlükte mi? Eğer böyle bir ittifak var ise, neden üye devletler halklarına ve dünya milletlerine bunu ilan etmiyorlar? Yoksa öldüren Yahudi, ölen Müslüman olduğunda bunun adı cinayet olmuyor mu? Bugün gelinen noktada, “İsrail kınamadan değil kuvvetten anlar” diyen, Erbakan hocamızın haklılığı bir kez daha apaçık görülmüştür. İsrail in Filistin topraklarını aşıp, bütün dünyaya yayılan terör faaliyetlerinin son bulması için, bu terör örgütüne karşı güç kullanılması bir mecburiyettir. Bu kuvvetin haçlı ittifakı tarafından da oluşturulmayacağı ortadadır. Öyle ise dünya Müslümanları ve Siyonist yeni dünya düzeni tarafından ezilen tüm dünya insanlığı bir araya gelmelidir. Oluşturulan alternatif yeni bir güç dengesi, yeni dünyayı bir an evvel kurmalıdır.   İKTİDARIN TEPKİSİNİ CİDDİYE ALMIYORUZ. Bu yeni dünyanın kurulması için başı çekecek olan da, Türkiye cumhuriyeti devletinden başkası olamaz. Bu yönde bir adım atılmadığı sürece, Filistin konusunda iktidarın verdiği hiçbir tepkiyi ciddiye almıyoruz. Biz içi boş tepkiler verilmesi, beylik cümleler ile slogan atılması yerine; “Mehmetçik Kudüs e” diyoruz. Türkiye Cumhuriyeti devletine düşen slogan atmak değildir. Pr. Dr. Necmettin Erbakan gibi Filistin e Türk askerini göndermektir. Bu vesile ile bir kez daha, pandemi şartlarında bile, Filistin konusunda tepkisini açıkça ortaya koyan halkımıza teşekkür ediyoruz. Yeniden refah partisi Kocaeli il yönetim kurulu “  
Ramazan bayramına sayılı günler kala, İsrail tarafından yapılan saldırılar dünyanın huzurunu bozmaya devam ediyor. İsrail in bu cinayetlerine gelen tepkiler de artarak devam ediyor.

Yeniden Refah Partisi Kocaeli il yönetimi de bu konuda yazılı bir basın açıklaması yaparak, tepkisini ve önerilerini dile getirdi.

Parti tarafından yapılan açıklamada; İsrail in devlet olduğu kabul edilmezken, İsrail için organize terör örgütü nitelendirmesinde bulunuldu.

İşte o açıklama;

“Dünya kamuoyuna duyurumuzdur.

Dünya kamuoyu tarafından yakından bilindiği üzere, adına israel denilen organize terör örgütü tarafından, dünya Müslümanlarını kışkırtmak amaçlı olarak, birçok insanlık dışı eylem yapılmaktadır.

 

İSRAİL’ İÇİN ORGANİZE TERÖR ÖRGÜTÜ DEDİLER.

İsrail terör örgütü bu eylemlerini yaparken, tüm dünya tarafından bağlayıcılığı kabul olunan tüm hukuk normlarını da ihlal etmektedir.

İsrael in son saldırılarında birçoğu çocuklardan oluşan 20 insan hayatını kaybetti. Bütün dünyanın gözlerinin içine baka baka, büyük bir vahşet ve soğuk kanlılıkla icra edilen bu cinayetlere karşı, dişe dokunur bir tepki verilmemesi, bu terör örgütünü daha da cesaretlendirmektedir.

Dünya nın değişik coğrafyalarında 100 yıl evvel yaşanan olaylara tepki vermek için, bu hususlarda kınama kararları almak için birbirleri ile yarış eden devletlerin, dünyanın gözü önünde cereyan eden bu vahşete sessiz kalmaları gayet manidardır.

 

SİYONİST/HAÇLI İTTİFAKI MI VAR?

Yoksa dünyada, üstü kapalı bir Siyonist-Haçlı ittifakı halen yürürlükte mi?

Eğer böyle bir ittifak var ise, neden üye devletler halklarına ve dünya milletlerine bunu ilan etmiyorlar?

Yoksa öldüren Yahudi, ölen Müslüman olduğunda bunun adı cinayet olmuyor mu?

Bugün gelinen noktada, “İsrail kınamadan değil kuvvetten anlar” diyen, Erbakan hocamızın haklılığı bir kez daha apaçık görülmüştür.

İsrail in Filistin topraklarını aşıp, bütün dünyaya yayılan terör faaliyetlerinin son bulması için, bu terör örgütüne karşı güç kullanılması bir mecburiyettir. Bu kuvvetin haçlı ittifakı tarafından da oluşturulmayacağı ortadadır.

Öyle ise dünya Müslümanları ve Siyonist yeni dünya düzeni tarafından ezilen tüm dünya insanlığı bir araya gelmelidir. Oluşturulan alternatif yeni bir güç dengesi, yeni dünyayı bir an evvel kurmalıdır.

 

İKTİDARIN TEPKİSİNİ CİDDİYE ALMIYORUZ.

Bu yeni dünyanın kurulması için başı çekecek olan da, Türkiye cumhuriyeti devletinden başkası olamaz. Bu yönde bir adım atılmadığı sürece, Filistin konusunda iktidarın verdiği hiçbir tepkiyi ciddiye almıyoruz.

Biz içi boş tepkiler verilmesi, beylik cümleler ile slogan atılması yerine;

“Mehmetçik Kudüs e” diyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti devletine düşen slogan atmak değildir. Pr. Dr. Necmettin Erbakan gibi Filistin e Türk askerini göndermektir.

Bu vesile ile bir kez daha, pandemi şartlarında bile, Filistin konusunda tepkisini açıkça ortaya koyan halkımıza teşekkür ediyoruz.

Yeniden refah partisi Kocaeli il yönetim kurulu “

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.