Yeni Görevlendirmeler Yapıldı

Darıca 20.06.2019 - 13:53, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2513+ kez okundu.
 

Yeni Görevlendirmeler Yapıldı

Darıca Belediyesi’nde yeni görevlendirmeler belli oldu.
Darıca Belediyesi’nde daha önce başkan yardımcıları olarak Abdullatif Özkan ve Cüneyet Şentürk belirlenmişti. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın imzasıyla müdürlüklerde yeni görevlendirmeler de belli oldu. Belediyenin yeni görevlendirme listesi şu şekilde oluştu:   İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü: Yüksel Araz   Yazı İşleri Müdürü: Abdullah Oruç   Temizlik İşleri Müdürvekili: İbrahim Gündoğdu   Muhtarlık İşleri Müdürü: Hüseyin Candemir   Kültür ve Sosyal İşler Müdürvekili: Özhan Özyakışır   Yapı Kontrol Müdürvekili: Ahmet Karayılan   Mezarlıklar Müdürü: Bekir Güven
Darıca Belediyesi’nde yeni görevlendirmeler belli oldu.

Darıca Belediyesi’nde daha önce başkan yardımcıları olarak Abdullatif Özkan ve Cüneyet Şentürk belirlenmişti. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın imzasıyla müdürlüklerde yeni görevlendirmeler de belli oldu. Belediyenin yeni görevlendirme listesi şu şekilde oluştu:

 

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü: Yüksel Araz

 

Yazı İşleri Müdürü: Abdullah Oruç

 

Temizlik İşleri Müdürvekili: İbrahim Gündoğdu

 

Muhtarlık İşleri Müdürü: Hüseyin Candemir

 

Kültür ve Sosyal İşler Müdürvekili: Özhan Özyakışır

 

Yapı Kontrol Müdürvekili: Ahmet Karayılan

 

Mezarlıklar Müdürü: Bekir Güven

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.