Yaşlılar Haftası Kutlanıyor

Siyaset 19.03.2020 - 14:52, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2431+ kez okundu.
 

Yaşlılar Haftası Kutlanıyor

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, Yaşlılar Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Kılıç şu mesaja yer verdi: "Yaşlılarımız; kültürümüzü, örf ve adetlerimiz ile manevi değerlerimizi bizlere miras bırakarak, geleceğe ışık tutmamıza vesile olan ve yarınlara taşımamızı sağlayan değerlerimizdir. Türk aile yapısında büyüklere gösterilen saygı ve merhamet duygusu bizim toplum olarak en büyük hazinemizdir. Geleceğimiz olan çocuklarımıza verdiğimiz önem gibi varlık sebebimiz olan yaşlılarımıza da önem vermeliyiz. Peygamber Efendimiz gençleri, yaşlılara saygı göstermeye teşvik etmiş ve "Herhangi bir genç, yaşından dolayı bir ihtiyara saygı gösterirse, Allah da ihtiyarlığında ona hizmet edecek kimseler yaratır.” diyerek bu hususun önemini vurgulamıştır. Dünyayı saran Corona virüsü kadar unutulmanın da en çok etkilediği, medeniyet(!) denilen batının gözden çıkardığı kimsesiz yaşlılarımıza bugünlerde her zamankinden daha fazla sahip çıkmamız gerekmektedir. Yeniden Refah Partisi Gebze olarak hemşerilerimizin, mahallemizde-sokağımızda yalnız yaşayan, kimsesiz yaşlılarımızın ihtiyaçlarını gidermelerini, bunu yaparken temastan kaçınarak dikkatli olmalarını rica ediyoruz.    Bu vesileyle bütün büyüklerimizin Yaşlılar Haftası'nı kutluyor, sağlıklı, uzun ömürler diliyoruz."                                                                                                                      
Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, Yaşlılar Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Kılıç şu mesaja yer verdi:

"Yaşlılarımız; kültürümüzü, örf ve adetlerimiz ile manevi değerlerimizi bizlere miras bırakarak, geleceğe ışık tutmamıza vesile olan ve yarınlara taşımamızı sağlayan değerlerimizdir.

Türk aile yapısında büyüklere gösterilen saygı ve merhamet duygusu bizim toplum olarak en büyük hazinemizdir.

Geleceğimiz olan çocuklarımıza verdiğimiz önem gibi varlık sebebimiz olan yaşlılarımıza da önem vermeliyiz.

Peygamber Efendimiz gençleri, yaşlılara saygı göstermeye teşvik etmiş ve "Herhangi bir genç, yaşından dolayı bir ihtiyara saygı gösterirse, Allah da ihtiyarlığında ona hizmet edecek kimseler yaratır.”

diyerek bu hususun önemini vurgulamıştır.

Dünyayı saran Corona virüsü kadar unutulmanın da en çok etkilediği, medeniyet(!) denilen batının gözden çıkardığı kimsesiz yaşlılarımıza bugünlerde her zamankinden daha fazla sahip çıkmamız gerekmektedir.

Yeniden Refah Partisi Gebze olarak hemşerilerimizin, mahallemizde-sokağımızda yalnız yaşayan, kimsesiz yaşlılarımızın

ihtiyaçlarını gidermelerini, bunu yaparken temastan kaçınarak dikkatli olmalarını rica ediyoruz.   

Bu vesileyle bütün büyüklerimizin Yaşlılar Haftası'nı kutluyor, sağlıklı, uzun ömürler diliyoruz."

                                                                                                                     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.