Yaşanacak bir kent olacağız

Siyaset 23.02.2019 - 13:05, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2473+ kez okundu.
 

Yaşanacak bir kent olacağız

Millet İttifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun, Sivas Zara Yeşimli Köyü Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneğine konuk oldu. Başkan Adayı Recep Dursun, “Hepimiz farklı yerlerden buraya geldik. Hepimiz Gebzeli olduk. Mutlu bir yaşam hakkımız.” dedi.
GEBZE KÖTÜ YÖNETİLİYOR Millet İttifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun çalışmalarını sürdürüyor. Recep Dursun’un son durağı Sivas Zara Yeşimli Köyü Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği oldu. Başkan Adayı Dursun burada çalışmalarını anlattı. “Değişim artık şart, çünkü Gebze kötü yönetiliyor.” diyen Dursun, “Farklı şehirlerden geldik. Gebzeli olduk. Ancak istediğimiz yaşantıyı sürdüremiyoruz, pek çok sıkıntı ile karşı karşıyayız.” şeklinde konuştu. İNSANLAR UMUTSUZ “Üreten ve gelişen bir Gebze” formülüyle çalışacaklarını belirten Recep Dursun, “Üretmeden mutlu olamazsınız. Giderleri azalmış bir kent kuracağız. Sokakta insanlar mutsuz ve umutsuz. Ulaşım dert, ekonomi dert, hepimiz stresli bir yaşantı sürdürüyoruz. Öncelikle her açıdan mutlu bir şehir kuracağız. Birbirimizi dinleyerek anlayacağız. Kaynaklarını iyi kullanan bir Gebze, kısa zamanda yaşanacak bir yer haline gelecektir, biz bunu başaracağız.” dedi.
Millet İttifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun, Sivas Zara Yeşimli Köyü Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneğine konuk oldu. Başkan Adayı Recep Dursun, “Hepimiz farklı yerlerden buraya geldik. Hepimiz Gebzeli olduk. Mutlu bir yaşam hakkımız.” dedi.

GEBZE KÖTÜ YÖNETİLİYOR

Millet İttifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun çalışmalarını sürdürüyor. Recep Dursun’un son durağı Sivas Zara Yeşimli Köyü Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği oldu. Başkan Adayı Dursun burada çalışmalarını anlattı. “Değişim artık şart, çünkü Gebze kötü yönetiliyor.” diyen Dursun, “Farklı şehirlerden geldik. Gebzeli olduk. Ancak istediğimiz yaşantıyı sürdüremiyoruz, pek çok sıkıntı ile karşı karşıyayız.” şeklinde konuştu.

İNSANLAR UMUTSUZ

“Üreten ve gelişen bir Gebze” formülüyle çalışacaklarını belirten Recep Dursun, “Üretmeden mutlu olamazsınız. Giderleri azalmış bir kent kuracağız. Sokakta insanlar mutsuz ve umutsuz. Ulaşım dert, ekonomi dert, hepimiz stresli bir yaşantı sürdürüyoruz. Öncelikle her açıdan mutlu bir şehir kuracağız. Birbirimizi dinleyerek anlayacağız. Kaynaklarını iyi kullanan bir Gebze, kısa zamanda yaşanacak bir yer haline gelecektir, biz bunu başaracağız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.