"VATANDAŞIN İÇİNDE OLACAĞIZ"

Darıca 05.07.2019 - 11:55, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1920+ kez okundu.
 

"VATANDAŞIN İÇİNDE OLACAĞIZ"

AK Parti Nenehatun ve Osmangazi Mahalle teşkilatlarını ziyaret eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Bizim yerimiz sokakta vatandaşın yanı olacak. Vatandaşın içinde sahada olacağız. Seçim beyannamemizdeki projeleri yapmak için çalışacağız” dedi.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Nenehatun ve Osmangazi Mahalle teşkilatlarını ziyaret ederek çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu. Mahalle teşkilatlarına teşekkür eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Bizler sizlerin çalışmaları sayesinde belediye başkanı seçildik. Emeklerinizi unutmayacağız. Bizler bu ailenin bir ferdiyiz. Her zaman bir araya geleceğiz. Yıllarca ilçe başkanlığı yaptım ve hep iç içe olduk. Düğüne gider gibi erkenden yola çıkıp sandığa gittik. Beraber dokuz seçim geçirdik. Bunlar unutulacak şeyler değil. Geldiğimiz yeri unutacaksak bu iş bize nasip olmasın diye hep dua ettik. Bize inanan güvenenleri mahcup etmemek için gece gündüz çalışacağız” dedi.   SOKAKTA VATANDAŞIN İÇİNDE OLACAĞIZ   Belediye çalışmaları hakkında da bilgiler veren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Bizim yerimiz sokakta vatandaşın yanı olacak. Vatandaşın içinde sahada olacağız. Seçim beyannamemizdeki projeleri yapmak için çalışacağız. Kılı kırk yarıyoruz. Planlamamızı yaptık. Halkımıza söz verdiğimiz sözleri unutmadan yerine getireceğiz. Seçim beyannamemizi çerçeve yapıp odama astırdım. Her gün görüyorum. Projeleri yerine getirmek için hep birlikte gece gündüz çalışacağız” diye konuştu.
AK Parti Nenehatun ve Osmangazi Mahalle teşkilatlarını ziyaret eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Bizim yerimiz sokakta vatandaşın yanı olacak. Vatandaşın içinde sahada olacağız. Seçim beyannamemizdeki projeleri yapmak için çalışacağız” dedi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Nenehatun ve Osmangazi Mahalle teşkilatlarını ziyaret ederek çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu. Mahalle teşkilatlarına teşekkür eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Bizler sizlerin çalışmaları sayesinde belediye başkanı seçildik. Emeklerinizi unutmayacağız. Bizler bu ailenin bir ferdiyiz. Her zaman bir araya geleceğiz. Yıllarca ilçe başkanlığı yaptım ve hep iç içe olduk. Düğüne gider gibi erkenden yola çıkıp sandığa gittik. Beraber dokuz seçim geçirdik. Bunlar unutulacak şeyler değil. Geldiğimiz yeri unutacaksak bu iş bize nasip olmasın diye hep dua ettik. Bize inanan güvenenleri mahcup etmemek için gece gündüz çalışacağız” dedi.

 

SOKAKTA VATANDAŞIN İÇİNDE OLACAĞIZ

 

Belediye çalışmaları hakkında da bilgiler veren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Bizim yerimiz sokakta vatandaşın yanı olacak. Vatandaşın içinde sahada olacağız. Seçim beyannamemizdeki projeleri yapmak için çalışacağız. Kılı kırk yarıyoruz. Planlamamızı yaptık. Halkımıza söz verdiğimiz sözleri unutmadan yerine getireceğiz. Seçim beyannamemizi çerçeve yapıp odama astırdım. Her gün görüyorum. Projeleri yerine getirmek için hep birlikte gece gündüz çalışacağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.