"Üzerimizde Oyunlar Oynanıyor!"

Siyaset 22.05.2019 - 10:27, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2709+ kez okundu.
 

"Üzerimizde Oyunlar Oynanıyor!"

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde düzenlenen iftar yemeğine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yemek sonrasında siyasi parti milletvekillerine konuşma yaptı.
  "ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ YERİNE GETİRELİM"   Erdoğan açıklamalarında, Türkiye üzerinde oyunlar oynandığını ve "Bu oyunu hep birlikte bozalım." diyerek şu ifadeleri kullandı:   "Ülkemiz üzerinde oyunlar oynanıyor. Bu oyunu bozmak için en önemli görevlerden biri Meclis'e ve burada temsil edilen siyasi partilerimize düşüyor. Gelin milletimiz üzerine oynanan bu büyük oyunu hep birlikte bozalım. Gelin büyük ve güçlü Türkiye'yi birlikte inşa edelim. Biz buna hazırız. Meclisimizin tüm milletvekilleriyle siyasi partileriyle buna hazır olduğuna inanıyorum"
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde düzenlenen iftar yemeğine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yemek sonrasında siyasi parti milletvekillerine konuşma yaptı.

 

"ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ YERİNE GETİRELİM"

 

Erdoğan açıklamalarında, Türkiye üzerinde oyunlar oynandığını ve "Bu oyunu hep birlikte bozalım." diyerek şu ifadeleri kullandı:

 

"Ülkemiz üzerinde oyunlar oynanıyor. Bu oyunu bozmak için en önemli görevlerden biri Meclis'e ve burada temsil edilen siyasi partilerimize düşüyor. Gelin milletimiz üzerine oynanan bu büyük oyunu hep birlikte bozalım. Gelin büyük ve güçlü Türkiye'yi birlikte inşa edelim. Biz buna hazırız. Meclisimizin tüm milletvekilleriyle siyasi partileriyle buna hazır olduğuna inanıyorum"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.