Türk Ocaklarından Yardım Seferberliği

41 Kocaeli 26.11.2019 - 16:35, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2018+ kez okundu.
 

Türk Ocaklarından Yardım Seferberliği

Türk Ocakları olarak “TURAN ELİNE YARDIM KAMPANYASI” kapsamında Suriye’de bulunan Türkmen soydaşlarımıza yatak ve battaniye yardımı yapacağız.
Türk Ocakları Kocaeli şubesi hayırseverleri uyardı! Türk Ocakları Kocaeli şube başkanı Yücel Alpay Demir ve yönetim kurulu üyeleri yaptıkları açıklamada Kış ayının geldiğini, Türkmen kardeşlerimizin ısınma ve barınma ihtiyaçlarının artığını ve Suriye’de bulunan Türkmen soydaşlarımızın yatak ve battaniye ihtiyacının olduğunu belirterek Türk Ocakları Genel Başkanı Prof. Dr. Mehmet Öz ve Genel Merkezin öncülüğünde başlatılan tüm şubelerin katkı sağlayacağı yardım kampanyasına davette bulundu.   Türk Ocakları olarak  “TURAN ELİNE YARDIM KAMPANYASI” kapsamında Suriye’de bulunan Türkmen soydaşlarımıza yatak ve battaniye yardımı yapacağız. Yatak bedeli 60 TL, battaniye bedeli 25 TL olarak belirlenmiştir. Turan Ellerine el uzatmak, tüm yavrularımıza ve kardeşlerimize umut olmak mecburiyetindeyiz, buradan sorumluluk sahibi ve cömert bütün hayırseverleri kampanyaya davet ediyoruz diyerek yardımların toplanacağı hesap numaralarını duyurdu.   Kampanya sürecinde elden bağış ve ayni yardım kabul edilmeyeceğini belirten şube başkanı Yücel Alpay Demir https://www.turkocaklari.org.tr/bagis/3 linki tıklanarak kredi kartı ile de bağış yapabileceğini belirtti.     YARDIM HESAPLARIMIZ Ziraat Bankası Balgat Şubesi Türk Ocakları Derneği Genel Merkezi Yardım Hesabı IBAN: (Türk lirası): TR97 0001 0013 95 34 27 75 04 50 21
Türk Ocakları olarak “TURAN ELİNE YARDIM KAMPANYASI” kapsamında Suriye’de bulunan Türkmen soydaşlarımıza yatak ve battaniye yardımı yapacağız.

Türk Ocakları Kocaeli şubesi hayırseverleri uyardı!

Türk Ocakları Kocaeli şube başkanı Yücel Alpay Demir ve yönetim kurulu üyeleri yaptıkları açıklamada Kış ayının geldiğini, Türkmen kardeşlerimizin ısınma ve barınma ihtiyaçlarının artığını ve Suriye’de bulunan Türkmen soydaşlarımızın yatak ve battaniye ihtiyacının olduğunu belirterek Türk Ocakları Genel Başkanı Prof. Dr. Mehmet Öz ve Genel Merkezin öncülüğünde başlatılan tüm şubelerin katkı sağlayacağı yardım kampanyasına davette bulundu.

 

Türk Ocakları olarak  “TURAN ELİNE YARDIM KAMPANYASI” kapsamında Suriye’de bulunan Türkmen soydaşlarımıza yatak ve battaniye yardımı yapacağız. Yatak bedeli 60 TL, battaniye bedeli 25 TL olarak belirlenmiştir. Turan Ellerine el uzatmak, tüm yavrularımıza ve kardeşlerimize umut olmak mecburiyetindeyiz, buradan sorumluluk sahibi ve cömert bütün hayırseverleri kampanyaya davet ediyoruz diyerek yardımların toplanacağı hesap numaralarını duyurdu.

 

Kampanya sürecinde elden bağış ve ayni yardım kabul edilmeyeceğini belirten şube başkanı Yücel Alpay Demir https://www.turkocaklari.org.tr/bagis/3 linki tıklanarak kredi kartı ile de bağış yapabileceğini belirtti.

 

 

YARDIM HESAPLARIMIZ

Ziraat Bankası Balgat Şubesi

Türk Ocakları Derneği Genel Merkezi Yardım Hesabı

IBAN: (Türk lirası): TR97 0001 0013 95 34 27 75 04 50 21

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.