Süleyman Olgun'dan Gökhan Orhan'a Ziyaret

Gebze 22.10.2020 - 00:04, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2831+ kez okundu.
 

Süleyman Olgun'dan Gökhan Orhan'a Ziyaret

Kocaeli Gümüşhane Dernekler Federasyonu başkanı Süleyman Olgun ve yönetim kurulu CHP Gebze ilçe başkanlığını ziyaret etti.
  Ziyarete ilişkin bir açıklama yapan Başkan Gökhan Orhan Şunları kaydetti: ''Kocaeli Gümüşhane Dernekler Federasyonu başkanı Süleyman Olgun ve yönetim kurulunun bu akşam yapmış oldukları ziyaret ve Gümüşhanenin Balyemez konağını simgeleyen nazik hediyeleri ve ziyaretleri için yönetim kurulum adına teşekkür ederim'' Dedi. GEBZE İLÇE BAŞKANI GÖKHAN ORHAN 
Kocaeli Gümüşhane Dernekler Federasyonu başkanı Süleyman Olgun ve yönetim kurulu CHP Gebze ilçe başkanlığını ziyaret etti.

 

Ziyarete ilişkin bir açıklama yapan Başkan Gökhan Orhan Şunları kaydetti:

''Kocaeli Gümüşhane Dernekler Federasyonu başkanı Süleyman Olgun ve yönetim kurulunun bu akşam yapmış oldukları ziyaret ve Gümüşhanenin Balyemez konağını simgeleyen nazik hediyeleri ve ziyaretleri için yönetim kurulum adına teşekkür ederim'' Dedi.

GEBZE İLÇE BAŞKANI GÖKHAN ORHAN 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.