Sp Kadın Kolları Seçimlere Hazır

Çayırova 20.11.2018 - 17:45, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2101+ kez okundu.
 

Sp Kadın Kolları Seçimlere Hazır

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte Saadet Partisi’ndeki yoğun mesai arttı. Saadet Partisi Kadın Kolları, yerel seçimlere hazır.
Saadet PartsiÇayırova ilçe Kadın Kolları çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yaklaşan yerel seçim tarihiyle birlikte siyasi çalışmalarına hız veren SP Çayırovakadın kolları, önceki gün ÇayırovaFenomen Kafede il başkanı Reyhan Şengün’ün katılımıyla ilçe divan ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Siyasi çalışmalarıyla Toplumun her kesime hitap ettiklerini ifade eden Şengün, Toplumu inşa eden kadın bireyler olarak toplumun ihtiyaçlarını ve yapılacakları da biliyoruz. Bu toplumun ihtiyacı barış, huzur, kardeşlik ve refah seviyesinin yükselmesi içinde tüketen değil üreten bir ekonomi modelidir dedi. GÜÇLÜ PROJELERLE GELİYORUZ Çayırova ilçe Kadın Kolları Başkanı Aynur Karacan, yerel seçimlerde güçlü projelerle halkın karşısına çıkmak için toplumun bütün kesimlerindeki kadınların sorunlarına kulak verilmesi gerektiğini söyledi. Karacan, bu amaçla, çözüm odaklı çalışmalara hız verdiklerini ifade etti. Önümüzdeki belediye seçimlerini kazanmaya yönelik olarak Saadet Partisi Kadın Kolları’nın işe dört elle sarıldığını belirten Karacan, somut başarı elde etmek için çalıştıklarını da sözlerine ekledi. ADİL YÖNETİM İÇİN SAADET PARTİSİ Mahalli idareler seçimlerine kısa bir süre kala Saadet Partisi Kocaeli Kadın Kolları, yoğun bir mesaiye başladı. Daha önce düzenledikleri teşkilat toplantıları yanı sıra yerel seçimlere yönelik saha çalışmaları için şimdiden projeler üzerinde çalışmalara başladıklarını ifade eden SP Kocaeli il başkanı Reyhan Şengün, siyasi çalışmalarımızla toplumun her kesime hitap ediyoruz. Toplumu inşa eden kadın bireyler olarak toplumun ihtiyaçlarını ve yapılacakları da çok iyi biliyoruz. Bu toplumun ihtiyacı barış, huzur, kardeşlik ve refah seviyesinin yükselmesi içinde tüketen değil üreten bir ekonomi modelidir. Yerelde belediyecilikte şeffaf, adil, insan merkezli, ranta dayalı değil, hizmet odaklı bir belediye yönetimleridir. Siyasi tarihimizde Milli Görüş belediyeciliği çalışmalarıyla bunları halkımıza yaşattık. O gün yapılan hizmetlerin getirisini bugün halen görmekteyiz. İnşallah yine o beklenen ve özlenen yerel yönetimleri Saadet Partisi yerel iktidarıyla halkımızın hizmetine sunacağız dedi.
Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte Saadet Partisi’ndeki yoğun mesai arttı. Saadet Partisi Kadın Kolları, yerel seçimlere hazır.

Saadet PartsiÇayırova ilçe Kadın Kolları çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yaklaşan yerel seçim tarihiyle birlikte siyasi çalışmalarına hız veren SP Çayırovakadın kolları, önceki gün ÇayırovaFenomen Kafede il başkanı Reyhan Şengün’ün katılımıyla ilçe divan ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Siyasi çalışmalarıyla Toplumun her kesime hitap ettiklerini ifade eden Şengün, Toplumu inşa eden kadın bireyler olarak toplumun ihtiyaçlarını ve yapılacakları da biliyoruz. Bu toplumun ihtiyacı barış, huzur, kardeşlik ve refah seviyesinin yükselmesi içinde tüketen değil üreten bir ekonomi modelidir dedi.

GÜÇLÜ PROJELERLE GELİYORUZ

Çayırova ilçe Kadın Kolları Başkanı Aynur Karacan, yerel seçimlerde güçlü projelerle halkın karşısına çıkmak için toplumun bütün kesimlerindeki kadınların sorunlarına kulak verilmesi gerektiğini söyledi. Karacan, bu amaçla, çözüm odaklı çalışmalara hız verdiklerini ifade etti. Önümüzdeki belediye seçimlerini kazanmaya yönelik olarak Saadet Partisi Kadın Kolları’nın işe dört elle sarıldığını belirten Karacan, somut başarı elde etmek için çalıştıklarını da sözlerine ekledi.

ADİL YÖNETİM İÇİN SAADET PARTİSİ

Mahalli idareler seçimlerine kısa bir süre kala Saadet Partisi Kocaeli Kadın Kolları, yoğun bir mesaiye başladı. Daha önce düzenledikleri teşkilat toplantıları yanı sıra yerel seçimlere yönelik saha çalışmaları için şimdiden projeler üzerinde çalışmalara başladıklarını ifade eden SP Kocaeli il başkanı Reyhan Şengün, siyasi çalışmalarımızla toplumun her kesime hitap ediyoruz. Toplumu inşa eden kadın bireyler olarak toplumun ihtiyaçlarını ve yapılacakları da çok iyi biliyoruz. Bu toplumun ihtiyacı barış, huzur, kardeşlik ve refah seviyesinin yükselmesi içinde tüketen değil üreten bir ekonomi modelidir. Yerelde belediyecilikte şeffaf, adil, insan merkezli, ranta dayalı değil, hizmet odaklı bir belediye yönetimleridir. Siyasi tarihimizde Milli Görüş belediyeciliği çalışmalarıyla bunları halkımıza yaşattık. O gün yapılan hizmetlerin getirisini bugün halen görmekteyiz. İnşallah yine o beklenen ve özlenen yerel yönetimleri Saadet Partisi yerel iktidarıyla halkımızın hizmetine sunacağız dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.