Şevket Külte Çayırova Şevket Külte Kimdir Şevket Külte Çayırova Ak Parti Külte Civata Hasköy Sanayi

Çayırova 05.01.2021 - 23:44, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3830+ kez okundu.
 

Şevket Külte Çayırova Şevket Külte Kimdir Şevket Külte Çayırova Ak Parti Külte Civata Hasköy Sanayi

Şevket Külte Çayırova İlçe Emniyet Müdürüne nezaket ziyareti.
  Bölgemizin tanınmış iş insanlarında Çayorova Spor eski Kulüp başkanı ve Aynı zamanda Ak Parti Çayırova ilçe yönetim kurulu üyesi Şevket Külte Çayırova Emniyet Müdürünü makamında ziyatet etti.     Gebze bölgesinin tanınmış iş insanlarından  Şevket Külte Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Tuncel Aldemir  ile makamında bir araya  geldi   Ak Parti Çayırova İlçe yöneticisi olan Şevket Külte ziyaret sonunda Aldemir'e çini süslemeli tabak hediye etti. Ziyaret Karşılıklı sohbetin ardından Şevket Külte İlçe Emniyet Müdürü Tuncel Aldemir'in makamından ayrıldı.
Şevket Külte Çayırova İlçe Emniyet Müdürüne nezaket ziyareti.
 
Bölgemizin tanınmış iş insanlarında Çayorova Spor eski Kulüp başkanı ve Aynı zamanda Ak Parti Çayırova ilçe yönetim kurulu üyesi Şevket Külte Çayırova Emniyet Müdürünü makamında ziyatet etti.
 
 
Gebze bölgesinin tanınmış iş insanlarından  Şevket Külte Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Tuncel Aldemir  ile makamında bir araya  geldi
 
Ak Parti Çayırova İlçe yöneticisi olan Şevket Külte ziyaret sonunda Aldemir'e çini süslemeli tabak hediye etti.
Ziyaret Karşılıklı sohbetin ardından Şevket Külte İlçe Emniyet Müdürü Tuncel Aldemir'in makamından ayrıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.