Rumlar, "Türkiye Doğalgazı Buldu" Dedi

Gündem 15.07.2019 - 10:14, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2136+ kez okundu.
 

Rumlar, "Türkiye Doğalgazı Buldu" Dedi

GKRY'nde Rum gazeteleri bugün yayınladıkları haberlerde, Fatih sondaj gemisinin 170 milyar metreküp doğalgaz rezervi keşfettiğini iddia etti.
Rum basını bugün, Baf açıklarında görev yapan Fatih sondaj gemisinin 170 milyar metreküp doğalgaz rezervi keşfettiğini öne sürdüğü bir haber yaptı.   "TÜRKİYE ABD'YE BOYUN EĞMEDİ"   Haberlerde, sondaj çalışmasının başarılı geçtiği iddia edilirken, 'Türkiye doğalgaz çalışmalarında geri adım atmayacak', 'Türkiye, S-400 füzeleri nedeniyle ABD'den gördüğü onca baskıya rağmen geri adım atmadı' gibi ifadelere yer verilerek, bilgi AB kaynaklarına dayandırıldı.   "TÜRKİYE BU UĞURDA ÇOK PARA HARCADI"   AB'nin Türkiye'ye karşı yaptırımlar uygulayacağı öne sürülen haberlerde, Türkiye'nin doğalgazla ilgili faaliyetlerine devam edeceği ve bu uğurda çok para harcadığı da ifade edilen haberde yapılan yorumda ise farklı çevrelerce doğalgazın da dahil olduğu bir 'al-ver' süreci başlatılmasının söz konusu olduğu iddia edildi.
GKRY'nde Rum gazeteleri bugün yayınladıkları haberlerde, Fatih sondaj gemisinin 170 milyar metreküp doğalgaz rezervi keşfettiğini iddia etti.

Rum basını bugün, Baf açıklarında görev yapan Fatih sondaj gemisinin 170 milyar metreküp doğalgaz rezervi keşfettiğini öne sürdüğü bir haber yaptı.

 

"TÜRKİYE ABD'YE BOYUN EĞMEDİ"

 

Haberlerde, sondaj çalışmasının başarılı geçtiği iddia edilirken, 'Türkiye doğalgaz çalışmalarında geri adım atmayacak', 'Türkiye, S-400 füzeleri nedeniyle ABD'den gördüğü onca baskıya rağmen geri adım atmadı' gibi ifadelere yer verilerek, bilgi AB kaynaklarına dayandırıldı.

 

"TÜRKİYE BU UĞURDA ÇOK PARA HARCADI"

 

AB'nin Türkiye'ye karşı yaptırımlar uygulayacağı öne sürülen haberlerde, Türkiye'nin doğalgazla ilgili faaliyetlerine devam edeceği ve bu uğurda çok para harcadığı da ifade edilen haberde yapılan yorumda ise farklı çevrelerce doğalgazın da dahil olduğu bir 'al-ver' süreci başlatılmasının söz konusu olduğu iddia edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.