Refah’ Da Bayram Havası Esiyor

Siyaset 23.02.2019 - 13:09, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2021+ kez okundu.
 

Refah’ Da Bayram Havası Esiyor

Yeniden refah partisi Kocaeli il yönetim kurulu haftalık olağan toplantısını Mehmet ARAS başkanlığında, Kuruçeşme de bulunan İzmit ilçe teşkilatına ait lokalde yaptı.
Yaklaşık 200 partilinin hazır bulunduğu toplantıda tam bir şenlik havası hakimdi. Toplantının yapıldığı salonda adım atacak yer yokken, toplantı salonunun dışına taşan partililer de dikkatten kaçmadı. ARAS toplantıya başlarken; pek çok partinin il kongresine bu kadar katılım olmuyor, partimiz daha bu günden haftalık toplantılarını yapacak salon bulma güçlüğü çekiyor, bu hal REFAH iktidarını müjdelemektedir şeklinde konuştu. Toplantı boyunca katılımcıların heyecanını gözlerinden okumak mümkündü. ARAS’ ın konuşması sık sık alkışlarla kesildi. İl başkanı aras ilk olarak partisinin başkanlık divanını basına tanıttı. Başkanlık divanı şu isimlerden oluşuyor. İl başkanı: Mehmet ARAS Teşkilat başkanı: Cevdet ÇEPİL Eğitim başkanı: Maşallah SÖGÜT Tanıtma başkanı: Mustafa BAYAZIT Siyasi işler başkanı: Hüseyin KÜÇÜKKESKİN STK ve halkla ilişkiler başkanı: Ali TANRIVERDİ Ekonomi ve sosyal işler başkanı: Kamil TOKGÖZ Dış ilişkiler başkanı: Rıdvan ÖZAY Mahalli idareler başkanı: Ali şükrü BAYRAKTAR Muhasebe ve mali işler başkanı: İbrahim ŞENMEMİŞ Kadın kolları başkanı: Hüseyin SERT İl sekreteri: Cengiz ADIBERİ Gençlik kolları başkanı: Harun KOCAOĞLU ARAS daha sonra ilçelerde il yönetim kurulu arasında tayin ettiği, ilçe müfettişlerinin isimlerini açıkladı. “Tüm ilçelerde partisinin teşkilatlanmasını tamamladığını, kurucu ilçe yönetimlerine ait evrakların Yargıtay siyasi partiler bürosuna ulaştığını ve en yakın tarihte bu ilçelerde kongrelerin yapılarak, resmi olarak kuruluşlarında tamamlanacağını ifade eden ARAS; bizim arkamızda Washington, Bruksel, Moskova rüzgarı yoktur. Bizim arkamızda Anadolu insanının rüzgarı var, sokaktaki simitçinin, fabrikada ki işçinin, tarlada ki çiftçinin, dairede ki memurun, mutfaktaki bacılarımızın desteği ve umudu var bizim arkamızda, işte bundan dolayı refahın iktidarı çok yakındır, şeklinde konuştu.” Daha sonra il kongresi konusunda yönetimi ile görüş alışverişinde bulunuldu. Genel başkan DR. Fatih ERBAKAN’ ın KOCAELİ’ de şölen havasında bir kongre istediğini belirten ARAS bunun için en müsait yer Atatürk kapalı spor salonudur dedi. İl başkanlık divanı üyelerinden bir kongre hazırlık komitesi kurulduğunu ilan eden ARAS bir an önce kongre çalışmalarına başlanması talimatını verdi. Toplantının bitiminde tüm katılımcılara teşekkür eden ARAS, gözlerinizdeki umut bu ülkenin yarınlarına ışık olacaktır dedi.    
Yeniden refah partisi Kocaeli il yönetim kurulu haftalık olağan toplantısını Mehmet ARAS başkanlığında, Kuruçeşme de bulunan İzmit ilçe teşkilatına ait lokalde yaptı.

Yaklaşık 200 partilinin hazır bulunduğu toplantıda tam bir şenlik havası hakimdi.

Toplantının yapıldığı salonda adım atacak yer yokken, toplantı salonunun dışına taşan partililer de dikkatten kaçmadı.

ARAS toplantıya başlarken; pek çok partinin il kongresine bu kadar katılım olmuyor, partimiz daha bu günden haftalık toplantılarını yapacak salon bulma güçlüğü çekiyor, bu hal REFAH iktidarını müjdelemektedir şeklinde konuştu.

Toplantı boyunca katılımcıların heyecanını gözlerinden okumak mümkündü. ARAS’ ın konuşması sık sık alkışlarla kesildi.

İl başkanı aras ilk olarak partisinin başkanlık divanını basına tanıttı. Başkanlık divanı şu isimlerden oluşuyor.

İl başkanı: Mehmet ARAS

Teşkilat başkanı: Cevdet ÇEPİL

Eğitim başkanı: Maşallah SÖGÜT

Tanıtma başkanı: Mustafa BAYAZIT

Siyasi işler başkanı: Hüseyin KÜÇÜKKESKİN

STK ve halkla ilişkiler başkanı: Ali TANRIVERDİ

Ekonomi ve sosyal işler başkanı: Kamil TOKGÖZ

Dış ilişkiler başkanı: Rıdvan ÖZAY

Mahalli idareler başkanı: Ali şükrü BAYRAKTAR

Muhasebe ve mali işler başkanı: İbrahim ŞENMEMİŞ

Kadın kolları başkanı: Hüseyin SERT

İl sekreteri: Cengiz ADIBERİ

Gençlik kolları başkanı: Harun KOCAOĞLU

ARAS daha sonra ilçelerde il yönetim kurulu arasında tayin ettiği, ilçe müfettişlerinin isimlerini açıkladı.

“Tüm ilçelerde partisinin teşkilatlanmasını tamamladığını, kurucu ilçe yönetimlerine ait evrakların Yargıtay siyasi partiler bürosuna ulaştığını ve en yakın tarihte bu ilçelerde kongrelerin yapılarak, resmi olarak kuruluşlarında tamamlanacağını ifade eden ARAS;

bizim arkamızda Washington, Bruksel, Moskova rüzgarı yoktur. Bizim arkamızda Anadolu insanının rüzgarı var, sokaktaki simitçinin, fabrikada ki işçinin, tarlada ki çiftçinin, dairede ki memurun, mutfaktaki bacılarımızın desteği ve umudu var bizim arkamızda, işte bundan dolayı refahın iktidarı çok yakındır, şeklinde konuştu.”

Daha sonra il kongresi konusunda yönetimi ile görüş alışverişinde bulunuldu.

Genel başkan DR. Fatih ERBAKAN’ ın KOCAELİ’ de şölen havasında bir kongre istediğini belirten ARAS bunun için en müsait yer Atatürk kapalı spor salonudur dedi.

İl başkanlık divanı üyelerinden bir kongre hazırlık komitesi kurulduğunu ilan eden ARAS bir an önce kongre çalışmalarına başlanması talimatını verdi.

Toplantının bitiminde tüm katılımcılara teşekkür eden ARAS, gözlerinizdeki umut bu ülkenin yarınlarına ışık olacaktır dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.