Recep Dursun’un keyfi yerinde

Siyaset 05.03.2019 - 08:39, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2952+ kez okundu.
 

Recep Dursun’un keyfi yerinde

Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, Ardahan İli Çamlıçatak Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği Kaz Gecesine katıldı. Başkan Adayı Recep Dursun gecede hem stres attı hem de davetlilerle beraber halay çekti.
EĞLENCELİ AKŞAM Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun, Ardahan İli Çamlıçatak Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği Kaz Gecesine konuk oldu. Subaşı Düğün Salonundaki program renkli ve eğlenceli anları beraberinde getirdi. Başkan Adayı Recep Dursun burada programa katılanlardan büyük ilgi ve destek gördü. Yoğun katılama sahne olan Kaz Gecesine CHP ailesi tam kadro katıldı. GEREKEN YANITI VERECEĞİZ CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan ve Millet ittifakının Gebze Belediye Meclis üyesi adaylarının yer aldığı program saatlerce sürdü. Başkan Adayı Recep Dursun’un davetlilerle beraber salonda halay çekmesi güzel görüntüleri beraberinde getirdi. Recep Dursun konuşmasında, “Bizi görmeyenlere, vatandaşı yok sayanlara 31 Mart günü gereken yanıtı vereceğiz” derken dinleyenlerden büyük alkış aldı. GEBZE BİZİM EVİMİZ Başkan Adayı Recep Dursun, “Hepimiz farklı yerlerden geldik. Aş için geldik, çocuklarımızın geleceği için geldik. Gebze bizim vatanımız, Gebze bizim yuvamız oldu. Burada mutlu olmak, burada güzel günler geçirmek bizim hakkımız. Derneklerimiz bizlerin en kıymetli değeri. Beni bu akşam davet ettiniz, sizlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Konuşmanın ardından dernek tarafından Recep Dursun’a günün anısına plaket takdim edildi.
Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, Ardahan İli Çamlıçatak Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği Kaz Gecesine katıldı. Başkan Adayı Recep Dursun gecede hem stres attı hem de davetlilerle beraber halay çekti.

EĞLENCELİ AKŞAM

Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun, Ardahan İli Çamlıçatak Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği Kaz Gecesine konuk oldu. Subaşı Düğün Salonundaki program renkli ve eğlenceli anları beraberinde getirdi. Başkan Adayı Recep Dursun burada programa katılanlardan büyük ilgi ve destek gördü. Yoğun katılama sahne olan Kaz Gecesine CHP ailesi tam kadro katıldı.

GEREKEN YANITI VERECEĞİZ

CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan ve Millet ittifakının Gebze Belediye Meclis üyesi adaylarının yer aldığı program saatlerce sürdü. Başkan Adayı Recep Dursun’un davetlilerle beraber salonda halay çekmesi güzel görüntüleri beraberinde getirdi. Recep Dursun konuşmasında, “Bizi görmeyenlere, vatandaşı yok sayanlara 31 Mart günü gereken yanıtı vereceğiz” derken dinleyenlerden büyük alkış aldı.

GEBZE BİZİM EVİMİZ

Başkan Adayı Recep Dursun, “Hepimiz farklı yerlerden geldik. Aş için geldik, çocuklarımızın geleceği için geldik. Gebze bizim vatanımız, Gebze bizim yuvamız oldu. Burada mutlu olmak, burada güzel günler geçirmek bizim hakkımız. Derneklerimiz bizlerin en kıymetli değeri. Beni bu akşam davet ettiniz, sizlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Konuşmanın ardından dernek tarafından Recep Dursun’a günün anısına plaket takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.