Proje Eğitimi Sonrası Konuştu

Gebze 08.01.2020 - 12:14, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2513+ kez okundu.
 

Proje Eğitimi Sonrası Konuştu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi himayesinde gerçekleştirilen proje eğitimi sonrası bölge STK’ları Gebze Sivil Toplum Merkezi’nde gerçekleştirilen kahvaltı programıyla bir araya geldi.
Kahvaltı etkinliğine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak başta olmak üzere bölge STK temsilcileri ve yetkilileri katıldı.   Kahvaltı da konuşma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, “Kalıcı ve faydalı işlerle Cenab-ı Allah ömrümüzü tamamlamayı nasip etsin” vurgusuyla konuşmasına başladı. STK’larla birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren Çakmak, “Kültürel faaliyetler, konferanslar, paneller, eğitimlerle yaşlılarımızı, çocuklarımızı, gençlerimizi eğitmemiz lazım. Sivil toplum kuruluşlarının katkısı ve itirazı olmadan, talebi ve yönlendirmesi olmadan şehri yönetmek eksik olur” diyerek sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çekti.   Çakmak konuşmasını şöyle sürdürdü:   “Tarafların şehrin hal ve gidişine ilişkin fikir beyan etmesi lazım. Bayrak kaldırması ve yol göstermesi lazım. Katkı sağlaması ve içine girmesi lazım. Burada bir gurur varsa bu gurura ortak olması lazım. Siyasetten bağımsız şekilde hep beraber olmak lazım. Bu şehirde bir çocuğumuz olimpiyatlarda madalya alsa hepimizin gururu. Yani uluslararası yarışmalarda altın madalya alıp asker selamı göndermesi hepimizi gururlandırıyor. Bizim çocuğumuz.” dedi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi himayesinde gerçekleştirilen proje eğitimi sonrası bölge STK’ları Gebze Sivil Toplum Merkezi’nde gerçekleştirilen kahvaltı programıyla bir araya geldi.

Kahvaltı etkinliğine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak başta olmak üzere bölge STK temsilcileri ve yetkilileri katıldı.

 

Kahvaltı da konuşma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, “Kalıcı ve faydalı işlerle Cenab-ı Allah ömrümüzü tamamlamayı nasip etsin” vurgusuyla konuşmasına başladı. STK’larla birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren Çakmak, “Kültürel faaliyetler, konferanslar, paneller, eğitimlerle yaşlılarımızı, çocuklarımızı, gençlerimizi eğitmemiz lazım. Sivil toplum kuruluşlarının katkısı ve itirazı olmadan, talebi ve yönlendirmesi olmadan şehri yönetmek eksik olur” diyerek sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çekti.

 

Çakmak konuşmasını şöyle sürdürdü:

 

“Tarafların şehrin hal ve gidişine ilişkin fikir beyan etmesi lazım. Bayrak kaldırması ve yol göstermesi lazım. Katkı sağlaması ve içine girmesi lazım. Burada bir gurur varsa bu gurura ortak olması lazım. Siyasetten bağımsız şekilde hep beraber olmak lazım. Bu şehirde bir çocuğumuz olimpiyatlarda madalya alsa hepimizin gururu. Yani uluslararası yarışmalarda altın madalya alıp asker selamı göndermesi hepimizi gururlandırıyor. Bizim çocuğumuz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.