PAŞA ALİ ELMALI'YA AK ÇAYIROVA'DA ÖNEMLİ GÖREV

Özel Haber 23.09.2020 - 09:59, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 5011+ kez okundu.
 

PAŞA ALİ ELMALI'YA AK ÇAYIROVA'DA ÖNEMLİ GÖREV

ÇAYIROVA'NIN SEVİLEN İŞ İNSANI VE SİYASETÇİSİ PAŞA ALİ ELMALI'YA ÖNEMLİ GÖREV
Çayırova'nın yakından tanıdığı iş insanı ve siyasetçi Uzun yıllardır bölgede siyaset yapan dürüst kişiliği ile tanınan Paşa Ali Elmalı        Geçtiğimiz hafta yapılan Ak Parti Çayırova kongresinde Servet Günay'ın başkan seçilmesi ile oluşturulan Yürütme kurulunda Siyasi Hukuk işlerinden sorumlu başkan yardımcılığı görevine getirildi.     Hemşerimize yeni görevinde başarılar diliyoruz. GEBZE'NİN SESİ GAZETESİ
ÇAYIROVA'NIN SEVİLEN İŞ İNSANI VE SİYASETÇİSİ PAŞA ALİ ELMALI'YA ÖNEMLİ GÖREV

Çayırova'nın yakından tanıdığı iş insanı ve siyasetçi Uzun yıllardır bölgede siyaset yapan dürüst kişiliği ile tanınan Paşa Ali Elmalı 

 

 

 

Geçtiğimiz hafta yapılan Ak Parti Çayırova kongresinde Servet Günay'ın başkan seçilmesi ile oluşturulan Yürütme kurulunda Siyasi Hukuk işlerinden sorumlu başkan yardımcılığı görevine getirildi.

 

 

Hemşerimize yeni görevinde başarılar diliyoruz.

GEBZE'NİN SESİ GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.