OKUR, KOCAELİ İL BAŞKANI MI OLUYOR?

Siyaset 18.05.2019 - 16:19, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2269+ kez okundu.
 

OKUR, KOCAELİ İL BAŞKANI MI OLUYOR?

Kocaeli'de İl Başkanı Abdullah Eryarsoy görevinden istifa etmişti. Eryarsoy'dan boşalan AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı koltuğu için geçen iki haftaya rağmen bir il başkanı belirlenemedi.
31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından kaybedilen İzmit Belediyesi sonrası AKP Kocaeli'de yaşanan sıkıntılı süreçte İl Başkanı Abdullah Eryarsoy görevinden istifa etmişti. Eryarsoy'dan boşalan AKP Kocaeli İl Başkanlığı koltuğu için geçen iki haftaya rağmen bir il başkanı belirlenemedi.   OKUR İSMİ KULİSLERDE KONUŞULUYOR   AKP’nin Gebze İlçe Başkanlığının kurucu isimlerinden, 2003-2008 yılları arası Gebze İlçe Başkanlığı görevini yürüten daha sonra 2011 Genel Seçimlerinde 24. Dönem Kocaeli Milletvekili olan Mehmet Ali Okur'un adının Ankara kulislerinde görüşüldüğü öğrenildi.   ÇEŞİTLİ GÖREVLERDE BULUNDU   Milletvekilliği görevinin ardından genel merkez tarafından çeşitli bölgelerde koordinatörlük görevi yürüten ardından Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’nün danışmanlığı görevini son olarak da TÜBİTAK Marmara Teknokent'te (MARTEK) Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Mehmet Ali Okur'un isminin Ankara kulislerinde konuşulduğu öğrenildi.   "GÖREV VERİLİRSE YAPARIM"   Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Mehmet Ali Okur, "Yaşanan süreçte Ankara'dan görevlendirilen heyetle bir görüşmemiz oldu. Bizim böyle bir talebimiz olmadı. Şuan için görevimin başındayım. Ancak partimizde görev istenmez verilir. Verilirse de görevimizi layıkıyla yapmak için çalışırız."dedi.   Kaynak:Kocaeli Gazetesi
Kocaeli'de İl Başkanı Abdullah Eryarsoy görevinden istifa etmişti. Eryarsoy'dan boşalan AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı koltuğu için geçen iki haftaya rağmen bir il başkanı belirlenemedi.

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından kaybedilen İzmit Belediyesi sonrası AKP Kocaeli'de yaşanan sıkıntılı süreçte İl Başkanı Abdullah Eryarsoy görevinden istifa etmişti. Eryarsoy'dan boşalan AKP Kocaeli İl Başkanlığı koltuğu için geçen iki haftaya rağmen bir il başkanı belirlenemedi.

 

OKUR İSMİ KULİSLERDE KONUŞULUYOR

 

AKP’nin Gebze İlçe Başkanlığının kurucu isimlerinden, 2003-2008 yılları arası Gebze İlçe Başkanlığı görevini yürüten daha sonra 2011 Genel Seçimlerinde 24. Dönem Kocaeli Milletvekili olan Mehmet Ali Okur'un adının Ankara kulislerinde görüşüldüğü öğrenildi.

 

ÇEŞİTLİ GÖREVLERDE BULUNDU

 

Milletvekilliği görevinin ardından genel merkez tarafından çeşitli bölgelerde koordinatörlük görevi yürüten ardından Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’nün danışmanlığı görevini son olarak da TÜBİTAK Marmara Teknokent'te (MARTEK) Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Mehmet Ali Okur'un isminin Ankara kulislerinde konuşulduğu öğrenildi.

 

"GÖREV VERİLİRSE YAPARIM"

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Mehmet Ali Okur, "Yaşanan süreçte Ankara'dan görevlendirilen heyetle bir görüşmemiz oldu. Bizim böyle bir talebimiz olmadı. Şuan için görevimin başındayım. Ancak partimizde görev istenmez verilir. Verilirse de görevimizi layıkıyla yapmak için çalışırız."dedi.

 

Kaynak:Kocaeli Gazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.