NAİL ÇİLER BASIN BAYRAMINI KUTLADI

Gündem 23.07.2019 - 14:20, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2334+ kez okundu.
 

NAİL ÇİLER BASIN BAYRAMINI KUTLADI

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler 24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramıdolayısıyla Açıklamada Bulundu.
Kalemleriyle tarafsız ve doğru bilgiyi en kısa sürede bizlere ulaştırma gibi hayati önem taşıyan bir görev üstlenen tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’ nı kutluyorum.          İçinde bulunduğumuz iletişim çağında, kitle iletişim araçlarının gelişimi ile birlikte gücü ve etkinliği her geçen gün biraz daha artanbasın kuruluşlarımız ve gazetecilerimiz; toplumun her türlü sorunlarının, ülke gündemine ilişkin gelişmelerin vehaberlerin kamuoyuna duyurulmasında tarafsızcaaracı olmaktadırlar. Ulusal basınımızın yanı sıra, bölgemizde bulunan yerel basınımızın mensuplarının da bu görevi yerine getirmek için her haber kaynağına fedakarca ulaşmaya çalışmaları, bölgemizin tüm sorunlarını çözmek ve daha güzele ulaşmak için gayret içinde olmaları bizlere güç veriyor. Basın mensuplarımızın üzerine düşen en önemli görevlerden biri; toplumsal değerlere saygılı,milli, ahlaki,insani değerlere sahip çıkarak,kişi hak ve özgürlüklerini koruyup gözetmeyi temel görev sayarak kitle iletişimine katkı sağlamaktır. Bu düşüncelerle, mesai kavramı gözetmeksizin gecesini gündüzüne katarak çalışan başta yerel basınımızolmak üzere, kamuoyunu bilgilendirme görevini 111 yıl önce sansürün kaldırılmasıyla başarıyla yürüten yazılı, görsel ve işitsel basınımızın tümmensuplarına başarılarının devamını diler, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı özverili, tarafsız ve ilkeli bir anlayış içerinde çalışacaklarına tüm kalbimle inanarak, sevgilerimi sunarım dedi.
Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler 24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramıdolayısıyla Açıklamada Bulundu.

Kalemleriyle tarafsız ve doğru bilgiyi en kısa sürede bizlere ulaştırma gibi hayati önem taşıyan bir görev üstlenen tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’ nı kutluyorum.

         İçinde bulunduğumuz iletişim çağında, kitle iletişim araçlarının gelişimi ile birlikte gücü ve etkinliği her geçen gün biraz daha artanbasın kuruluşlarımız ve gazetecilerimiz; toplumun her türlü sorunlarının, ülke gündemine ilişkin gelişmelerin vehaberlerin kamuoyuna duyurulmasında tarafsızcaaracı olmaktadırlar. Ulusal basınımızın yanı sıra, bölgemizde bulunan yerel basınımızın mensuplarının da bu görevi yerine getirmek için her haber kaynağına fedakarca ulaşmaya çalışmaları, bölgemizin tüm sorunlarını çözmek ve daha güzele ulaşmak için gayret içinde olmaları bizlere güç veriyor.

Basın mensuplarımızın üzerine düşen en önemli görevlerden biri; toplumsal değerlere saygılı,milli, ahlaki,insani değerlere sahip çıkarak,kişi hak ve özgürlüklerini koruyup gözetmeyi temel görev sayarak kitle iletişimine katkı sağlamaktır.

Bu düşüncelerle, mesai kavramı gözetmeksizin gecesini gündüzüne katarak çalışan başta yerel basınımızolmak üzere, kamuoyunu bilgilendirme görevini 111 yıl önce sansürün kaldırılmasıyla başarıyla yürüten yazılı, görsel ve işitsel basınımızın tümmensuplarına başarılarının devamını diler, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı özverili, tarafsız ve ilkeli bir anlayış içerinde çalışacaklarına tüm kalbimle inanarak, sevgilerimi sunarım dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.