Muzaffer bıyık haberleri sondakika haberleri darıca haberleri

Siyaset 15.02.2019 - 13:18, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2536+ kez okundu.
 

Muzaffer bıyık haberleri sondakika haberleri darıca haberleri

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Darıcalılarla bir araya gelerek projelerini anlatıyor. Seçim beyannamesinde 7’den 70’e herkese dokunacak projeler olduğunu ifade eden Bıyık, örnek cadde uygulamalarıyla Darıca’da modern ve prestijli caddeler oluşturacaklarını söyledi.
AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, işyeri ve ev ziyaretlerinin yanı sıra esnaf ve sivil toplum kuruluşlarıyla yaptığı buluşmalarda seçim beyannamesinde Darıca’da hayata geçireceği projeleri anlatarak Darıcalı vatandaşlardan destek istiyor. 9 yıl ilçe başkanlığı görevinde bulunduğu için Darıca’nın ihtiyaçlarını ve önceliklerini iyi bildiğini ifade eden Bıyık, yaptığı ziyaretlerde Darıcalıların da önerilerini ve sorunlarını birebir dinleyerek not alıyor.   DARICA’DA ÖRNEK CADDE PROJELERİ UYGULANACAK AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Darıca’da örnek cadde uygulamalarıyla modern caddeler oluşturacaklarını kaydetti. Aynı şekilde sokak aralarındaki çukurların da artık tarih olacağını belirten Bıyık, “Darıca’mızda vatandaşlarımızın en çok talep ettiği konuların başında sokak aralarındaki bozuk yollar geliyor. Bunun farkındayım ve biliyorum. Kuracağımız ekiplerle Darıca’da sokak aralarındaki çukurlar tarih olacak. Örnek cadde uygulamalarıyla Darıca’daki caddelerimizi modern görünüme kavuşturacağız. Kaldırımlardan ışıklandırmalara kadar Darıca’ya yakışan örnek ve prestijli cadde projelerimizi hayata geçireceğiz” diye konuştu.
AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Darıcalılarla bir araya gelerek projelerini anlatıyor. Seçim beyannamesinde 7’den 70’e herkese dokunacak projeler olduğunu ifade eden Bıyık, örnek cadde uygulamalarıyla Darıca’da modern ve prestijli caddeler oluşturacaklarını söyledi.

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, işyeri ve ev ziyaretlerinin yanı sıra esnaf ve sivil toplum kuruluşlarıyla yaptığı buluşmalarda seçim beyannamesinde Darıca’da hayata geçireceği projeleri anlatarak Darıcalı vatandaşlardan destek istiyor. 9 yıl ilçe başkanlığı görevinde bulunduğu için Darıca’nın ihtiyaçlarını ve önceliklerini iyi bildiğini ifade eden Bıyık, yaptığı ziyaretlerde Darıcalıların da önerilerini ve sorunlarını birebir dinleyerek not alıyor.

 

DARICA’DA ÖRNEK CADDE PROJELERİ UYGULANACAK

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Darıca’da örnek cadde uygulamalarıyla modern caddeler oluşturacaklarını kaydetti. Aynı şekilde sokak aralarındaki çukurların da artık tarih olacağını belirten Bıyık, “Darıca’mızda vatandaşlarımızın en çok talep ettiği konuların başında sokak aralarındaki bozuk yollar geliyor. Bunun farkındayım ve biliyorum. Kuracağımız ekiplerle Darıca’da sokak aralarındaki çukurlar tarih olacak. Örnek cadde uygulamalarıyla Darıca’daki caddelerimizi modern görünüme kavuşturacağız. Kaldırımlardan ışıklandırmalara kadar Darıca’ya yakışan örnek ve prestijli cadde projelerimizi hayata geçireceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.