MUZAFFER BIYIK'TAN 30 AĞUSTOS MESAJI

Darıca 29.08.2019 - 17:15, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2478+ kez okundu.
 

MUZAFFER BIYIK'TAN 30 AĞUSTOS MESAJI

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Ağustos ayının zafer ayı olduğunu ifade eden Başkan Bıyık, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulmasına temel teşkil eden, 30 Ağustos 1922'de kazandığımız Büyük Zafer'in 97’nci yılını kutlamanın haklı gurur ve coşkusunu yaşıyoruz.   Ağustos ayı Türk’ün zafer ayıdır. Sultan Alparslan ve kahraman orduları tarafından Anadolu’nun kapıları Ağustos ayında Türklere açılmıştır. 1071'de Alparslan ve arkadaşları Malazgirt zaferi ile Anadolu'nun kapılarını Türk milletine sonsuza kadar vatan olarak açarken, 30 Ağustos 1922'de Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman orduları Anadolu'daki Türklerin bu coğrafyadan atılamayacağını, Anadolu'nun ilelebet Türk yurdu olarak kalacağını tüm dünyaya göstermişlerdir.   30 Ağustos, Türkiye Cumhuriyeti’nin en önemli kilometre taşlarından biridir. Kazanılan zaferle birlikte Türkiye Cumhuriyeti’nin temelleri atılmıştır. Zafer, en çok Türk’e yakışır. Bizler zaferlerimizi masa başında değil, er meydanlarında kahramanca savaşarak kazanan asil bir milletiz. Zafer kazanmak bizim ruhumuzda, mayamızda var. 1071’de Malazgirt’te var olan ruhla İstanbul’un fethinde var olan ruh, Sakarya’da Dumlupınar’da, Çanakkale’de ve 15 Temmuz’da ortaya çıkan ruh işte o aynı ruhtur.   Bu vesileyle bir kez daha Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Taarruz’un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve dava arkadaşlarını minnetle yad ediyor, tüm şehitlerimize ve gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun."
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Ağustos ayının zafer ayı olduğunu ifade eden Başkan Bıyık, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulmasına temel teşkil eden, 30 Ağustos 1922'de kazandığımız Büyük Zafer'in 97’nci yılını kutlamanın haklı gurur ve coşkusunu yaşıyoruz.

 

Ağustos ayı Türk’ün zafer ayıdır. Sultan Alparslan ve kahraman orduları tarafından Anadolu’nun kapıları Ağustos ayında Türklere açılmıştır. 1071'de Alparslan ve arkadaşları Malazgirt zaferi ile Anadolu'nun kapılarını Türk milletine sonsuza kadar vatan olarak açarken, 30 Ağustos 1922'de Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman orduları Anadolu'daki Türklerin bu coğrafyadan atılamayacağını, Anadolu'nun ilelebet Türk yurdu olarak kalacağını tüm dünyaya göstermişlerdir.

 

30 Ağustos, Türkiye Cumhuriyeti’nin en önemli kilometre taşlarından biridir. Kazanılan zaferle birlikte Türkiye Cumhuriyeti’nin temelleri atılmıştır. Zafer, en çok Türk’e yakışır. Bizler zaferlerimizi masa başında değil, er meydanlarında kahramanca savaşarak kazanan asil bir milletiz. Zafer kazanmak bizim ruhumuzda, mayamızda var. 1071’de Malazgirt’te var olan ruhla İstanbul’un fethinde var olan ruh, Sakarya’da Dumlupınar’da, Çanakkale’de ve 15 Temmuz’da ortaya çıkan ruh işte o aynı ruhtur.

 

Bu vesileyle bir kez daha Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Taarruz’un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve dava arkadaşlarını minnetle yad ediyor, tüm şehitlerimize ve gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.