MUSTAFA TÜREL'E ZİYARETLER HIZLI BAŞLADI

Gebze 19.02.2020 - 10:00, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3307+ kez okundu.
 

MUSTAFA TÜREL'E ZİYARETLER HIZLI BAŞLADI

Saadet Partisi Gebze İlçe başkanlığına atanan Mustafa Türel’e ilk tebrik Dalkılıç'tan
Saadet Partisi Gebze İlçe başkanlığına atanan Mustafa Türel’e ilk tebrik Dilovası Kurucu Belediye Başkanı 2019 yerel seçimlerinde Saadet Partisi Dilovası Belediye Başkanı Adayı olan Ercan Dalkılıç ve Emin Yıldız’dan geldi.   Saadet Partisi İlçe binasında gerçekleşen ziyarette Dalkılıç öncelikle başkanımıza hayırlı olsun yeni görevinde kendisine başarılar diliyorum ve inanıyorum Gebze de adından söz ettirecek birçok çalışmaya imza atacaktır bizlerde bu çalışmalarda her daim yanında olacak ve desteklerimizi sunacağız dedi.     İlçe Başkanı Türel ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Ercan başkanımıza ve Emin beye çok teşekkür ediyorum bizleri bu nazik ziyaretlerinden dolayı mutlu ettiler çok memnun olduk bundan sonra ki çalışmalarda bir araya geleceklerini ifade etti.
Saadet Partisi Gebze İlçe başkanlığına atanan Mustafa Türel’e ilk tebrik Dalkılıç'tan

Saadet Partisi Gebze İlçe başkanlığına atanan Mustafa Türel’e ilk tebrik Dilovası Kurucu Belediye Başkanı 2019 yerel seçimlerinde Saadet Partisi Dilovası Belediye Başkanı Adayı olan Ercan Dalkılıç ve Emin Yıldız’dan geldi.

 

Saadet Partisi İlçe binasında gerçekleşen ziyarette Dalkılıç öncelikle başkanımıza hayırlı olsun yeni görevinde kendisine başarılar diliyorum ve inanıyorum Gebze de adından söz ettirecek birçok çalışmaya imza atacaktır bizlerde bu çalışmalarda her daim yanında olacak ve desteklerimizi sunacağız dedi.

 

 

İlçe Başkanı Türel ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Ercan başkanımıza ve Emin beye çok teşekkür ediyorum bizleri bu nazik ziyaretlerinden dolayı mutlu ettiler çok memnun olduk bundan sonra ki çalışmalarda bir araya geleceklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.