Musa Gün'ün Cunha Kitabı Çıktı!

Eğitim 14.02.2020 - 12:37, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2521+ kez okundu.
 

Musa Gün'ün Cunha Kitabı Çıktı!

Gebze’de yedi yıldır düğün fotoğrafçılığı konusunda hizmet veren Ada Fotoğraf Evi’nin sahibi Musa Gün fotoğrafçılığın yanı sıra yazarlık kimliği ile karşımıza çıktı.
Gebze’de yedi yıldır düğün fotoğrafçılığı konusunda hizmet veren Ada Fotoğraf Evi’nin sahibi Musa Gün fotoğrafçılığın yanı sıra yazarlık kimliği ile karşımıza çıktı.       Musa Gün, Yason yayınlarından çıkacak “Cunha 2072” adlı romanı ile bilindik dünyamızın ötesinde başka gezegende türk astronotların yaptığı keşifle zaman geçtikçe teknolojinin kazandırdığı kolaylıkların yanı sıra kaybettirdiği değerleri okuyucuları ile buluşturdu.           Konusu gök bilimi olunca araştırmasının da çok uzun sürdüğünü dile getiren Musa Gün “ Cunha 2072 kaybettiğimiz değerlerin farkına varacağımız, ayrıca türk uzay ajansının gelecekteki yıllarında ki özveri ve başarısını gözlemleyebileceğimiz bir eser. Bilim kurgu denilince akla hep Amerikalı yazarlardan aldığımız bilgiler gelir.         Oysa geçtiğimiz yılın haziran ayında Türk Uzay ajansı açıldı. Ülkemiz şuanda birçok alanda olduğu gibi Uzay’da da merhametiyle ve başarısı ile ön planda olacak.” Dedi. Türk uzay ajansı öncülüğünde teknolojiden insanlığa doğru çıkılacak yolda değerlerimiz ile yüzleşeceğimiz Cunha 2072 çok yakında tüm kitabevi ve web sitelerinde olacak.         Fotoğrafçı Yazar Musa Gün romanı okumak isteyenleri şu cümle ile karşılıyor. “Gerçekliği ve insanlığın özünü mekan, zaman kavramlarının dışında bilindik dünyamızın ötesinde bambaşka bir gezegende bulduğunuzda asıl en büyük hazinenin kendiniz olduğunu göreceksiniz.”
Gebze’de yedi yıldır düğün fotoğrafçılığı konusunda hizmet veren Ada Fotoğraf Evi’nin sahibi Musa Gün fotoğrafçılığın yanı sıra yazarlık kimliği ile karşımıza çıktı.
Gebze’de yedi yıldır düğün fotoğrafçılığı konusunda hizmet veren Ada Fotoğraf Evi’nin sahibi Musa Gün fotoğrafçılığın yanı sıra yazarlık kimliği ile karşımıza çıktı.
 
 
 
Musa Gün, Yason yayınlarından çıkacak “Cunha 2072” adlı romanı ile bilindik dünyamızın ötesinde başka gezegende türk astronotların yaptığı keşifle zaman geçtikçe teknolojinin kazandırdığı kolaylıkların yanı sıra kaybettirdiği değerleri okuyucuları ile buluşturdu.  
 
 
 
 
Konusu gök bilimi olunca araştırmasının da çok uzun sürdüğünü dile getiren Musa Gün “ Cunha 2072 kaybettiğimiz değerlerin farkına varacağımız, ayrıca türk uzay ajansının gelecekteki yıllarında ki özveri ve başarısını gözlemleyebileceğimiz bir eser. Bilim kurgu denilince akla hep Amerikalı yazarlardan aldığımız bilgiler gelir.
 
 
 
 
Oysa geçtiğimiz yılın haziran ayında Türk Uzay ajansı açıldı. Ülkemiz şuanda birçok alanda olduğu gibi Uzay’da da merhametiyle ve başarısı ile ön planda olacak.” Dedi. Türk uzay ajansı öncülüğünde teknolojiden insanlığa doğru çıkılacak yolda değerlerimiz ile yüzleşeceğimiz Cunha 2072 çok yakında tüm kitabevi ve web sitelerinde olacak.
 
 
 
 
Fotoğrafçı Yazar Musa Gün romanı okumak isteyenleri şu cümle ile karşılıyor. “Gerçekliği ve insanlığın özünü mekan, zaman kavramlarının dışında bilindik dünyamızın ötesinde bambaşka bir gezegende bulduğunuzda asıl en büyük hazinenin kendiniz olduğunu göreceksiniz.”
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.