Minik Öğrencilere Çevre Eğitimi

41 Kocaeli 14.10.2019 - 10:05, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2241+ kez okundu.
 

Minik Öğrencilere Çevre Eğitimi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Kandıra’daki okullarda okuyan minik öğrencilere çevre eğitimi verdi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin çevre yatırımlarının yanı sıra bilinç oluşturma adına gerçekleştirdiği eğitimler de sürüyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Atık Yönetimi Şube Müdürlüğü, 2019-2020 eğitim öğretim yılında Kandıra’daki okullarda okuyan minik öğrencilere çevre eğitimi verdi. KANDIRA’DA ÇEVRE EĞİTİMİ Okullarda Çevre Eğitimi Seferberliği başlatan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda verdiği eğitimlere devam ediyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından verilen “Çevre Eğitimi” Kandıra ilçesinde devam etti. Çevre ve geri dönüşüm konulu eğitim, Eğercili Namık Kemal İlk ve Ortaokulu, Tasvire Hurşit Güneş İlkokulu, Karaağaç İlkokulu ve Kaymaz Araman İlkokulu’nda verildi. EĞİTİMLER EVLERE ULAŞIYOR Kocaeli Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde yapılan eğitimlerde; çevrenin korunması, evsel atıklar, ambalaj atıkları, atık piller, elektronik atıklar ve bitkisel atık yağlar ile bu atıkların geri dönüşümü/bertarafı konularında eğitim veriliyor. Öğrenciler öğrendikleri bilgilerle evlerine gittiklerinde anne ve babalarına da dikkat etmeleri gereken konular hakkında bilgilendiriyor. Böylelikle okullarda verilen eğitimler evlere kadar ulaşıyor. Öğrencilerin eğitimleri sonunda sorulan sorularla bilgilerinin kalıcı olduğu ortaya çıkıyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Kandıra’daki okullarda okuyan minik öğrencilere çevre eğitimi verdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin çevre yatırımlarının yanı sıra bilinç oluşturma adına gerçekleştirdiği eğitimler de sürüyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Atık Yönetimi Şube Müdürlüğü, 2019-2020 eğitim öğretim yılında Kandıra’daki okullarda okuyan minik öğrencilere çevre eğitimi verdi.

KANDIRA’DA ÇEVRE EĞİTİMİ
Okullarda Çevre Eğitimi Seferberliği başlatan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda verdiği eğitimlere devam ediyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından verilen “Çevre Eğitimi” Kandıra ilçesinde devam etti. Çevre ve geri dönüşüm konulu eğitim, Eğercili Namık Kemal İlk ve Ortaokulu, Tasvire Hurşit Güneş İlkokulu, Karaağaç İlkokulu ve Kaymaz Araman İlkokulu’nda verildi.

EĞİTİMLER EVLERE ULAŞIYOR
Kocaeli Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde yapılan eğitimlerde; çevrenin korunması, evsel atıklar, ambalaj atıkları, atık piller, elektronik atıklar ve bitkisel atık yağlar ile bu atıkların geri dönüşümü/bertarafı konularında eğitim veriliyor. Öğrenciler öğrendikleri bilgilerle evlerine gittiklerinde anne ve babalarına da dikkat etmeleri gereken konular hakkında bilgilendiriyor. Böylelikle okullarda verilen eğitimler evlere kadar ulaşıyor. Öğrencilerin eğitimleri sonunda sorulan sorularla bilgilerinin kalıcı olduğu ortaya çıkıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.