MİNİK BAŞKAN YILMAZ, NÖBET BAŞINDA

Siyaset 29.06.2019 - 22:50, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2764+ kez okundu.
 

MİNİK BAŞKAN YILMAZ, NÖBET BAŞINDA

Ak Parti İlçe Teşlilatı’nın bugün sürpriz bir konuğu vardı.
Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı ve Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Ayhan Yılmaz’ın ilçe binasındaki nöbetine küçük Mert Aslan Yılmaz’da katıldı. Ayhan Yılmaz’ın oğlu olan Mert Aslan Yılmaz, verdiği pozla şimdiden babası gibi siyasetçi olacağının sinyalini verdi. Genç ve başarılı siyasetçi Ayhan Yılmaz bu fotoğrafı sosyal medyada, "Bugün teşkilat nöbetçisi Mert Aslan Yılmaz" notuyla paylaştı.   Fotoğrafı ve notu gören takipçiler şaşkınlık ve hayranlık içerisinde bu paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tuttular. Siyasetin gergin havasını bir anlıkta olsa dağıtan bu paylaşım sosyal medyada yüzlerde tebessüme neden oldu.
Ak Parti İlçe Teşlilatı’nın bugün sürpriz bir konuğu vardı.

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı ve Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Ayhan Yılmaz’ın ilçe binasındaki nöbetine küçük Mert Aslan Yılmaz’da katıldı. Ayhan Yılmaz’ın oğlu olan Mert Aslan Yılmaz, verdiği pozla şimdiden babası gibi siyasetçi olacağının sinyalini verdi. Genç ve başarılı siyasetçi Ayhan Yılmaz bu fotoğrafı sosyal medyada, "Bugün teşkilat nöbetçisi Mert Aslan Yılmaz" notuyla paylaştı.

 

Fotoğrafı ve notu gören takipçiler şaşkınlık ve hayranlık içerisinde bu paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tuttular. Siyasetin gergin havasını bir anlıkta olsa dağıtan bu paylaşım sosyal medyada yüzlerde tebessüme neden oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.