MHP İl başkanlığının Gebze programı 27 kasım Cumartesi günü

Siyaset 25.11.2021 - 09:59, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2260+ kez okundu.
 

MHP İl başkanlığının Gebze programı 27 kasım Cumartesi günü

MHP Kocaeli İl Başkanlığı 27 Kasım 2021 tarihinde tüm gün önemli konuklarını önemli programlarda ağırlayacak.
TBMM Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Av. Muhammet Levent Bülbül, MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Av. Halil Öztürk, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri Kadir Şekerci, Fatih Çetinkaya, Murat Kotra, Nur Tuba Aktay, Zeki Anıt, Metin Arı ve Mustafa Bahadır Çiçek’in katılacağı program şu şekilde;  10.00  (Derince)  Muhtarlar ve STK Temsilcileri ile kahvaltı 12.00   Esnaf ve Üye standı ziyareti 13.00  (Körfez)  Muhtarlar ve STK Temsilcileri ile öğle yemeği 15.00  (Kartepe)  Kutlu Başlangıç Töreni 16.00 MHP Kocaeli İl Başkanlığı Ziyareti 17.30  (Gebze)  Muhtarlar ve STK Temsilcileri ile toplantı 19.00 (Darıca)  Gönüller Bir Buluşması ve Ahmet Şafak / Osman Öztunç Konseri Program ile ilgili konuşan MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt; “ 27 Kasım Cumartesi günü Kocaeli teşkilatları tarihi bir an yaşayacak. Uzun yıllar sonra genel merkezimizden ilimize üst düzey temsilciler vatandaşlarımız ile buluşmaya, MHP vizyonunu Cumhur İttifakı’nın gerekliliğini, ülkemizin Turan’a giden yolda üstlendiği misyonu ve güncel meseleleri anlatacak. Liderimiz Devlet Bahçeli’ye atandığımız günden itibaren bizlere olan güveni ve ilimize verdiği önem neticesi gönderdiği bu kalabalık heyet için çok teşekkür ediyorum.  MHP Kocaeli Teşkilatlarının en güzel şekilde tüm programları gerçekleştireceğine, yöneticilerimizin gerekli özeni göstererek davamızı ve ilimizi en başarılı şekilde temsil edeceğine yürekten inanıyorum. Bu şehirde MHP’nin olduğunu cumartesi günü herkes görecektir.  MHP Kocaeli, Liderimizin izinde adım adım 2023’e yürümektedir. Kocaeli’nin 3505 kilometrekaresinde de MHP varlığını hissetmeyen kimse kalmayana dek görülmemiş bir motivasyon ve şuur ile çalışacağız.  Biz de bir günde en fazla insanla üç milletvekilimiz ve yedi MYK Üyemizi buluşturmak amacıyla yoğun bir program düzenledik. Cumartesi gününü Ahmet Şafak ve Osman Öztunç konserleriyle Darıca’da tamamlayacağız. Tüm vatandaşlarımızı programlarımıza bekliyoruz” dedi.
MHP Kocaeli İl Başkanlığı 27 Kasım 2021 tarihinde tüm gün önemli konuklarını önemli programlarda ağırlayacak.

TBMM Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Av. Muhammet Levent Bülbül, MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Av. Halil Öztürk, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri Kadir Şekerci, Fatih Çetinkaya, Murat Kotra, Nur Tuba Aktay, Zeki Anıt, Metin Arı ve Mustafa Bahadır Çiçek’in katılacağı program şu şekilde; 

10.00  (Derince)  Muhtarlar ve STK Temsilcileri ile kahvaltı
12.00   Esnaf ve Üye standı ziyareti
13.00  (Körfez)  Muhtarlar ve STK Temsilcileri ile öğle yemeği
15.00  (Kartepe)  Kutlu Başlangıç Töreni
16.00 MHP Kocaeli İl Başkanlığı Ziyareti
17.30  (Gebze)  Muhtarlar ve STK Temsilcileri ile toplantı
19.00 (Darıca)  Gönüller Bir Buluşması ve Ahmet Şafak / Osman Öztunç Konseri

Program ile ilgili konuşan MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt; “ 27 Kasım Cumartesi günü Kocaeli teşkilatları tarihi bir an yaşayacak. Uzun yıllar sonra genel merkezimizden ilimize üst düzey temsilciler vatandaşlarımız ile buluşmaya, MHP vizyonunu Cumhur İttifakı’nın gerekliliğini, ülkemizin Turan’a giden yolda üstlendiği misyonu ve güncel meseleleri anlatacak. Liderimiz Devlet Bahçeli’ye atandığımız günden itibaren bizlere olan güveni ve ilimize verdiği önem neticesi gönderdiği bu kalabalık heyet için çok teşekkür ediyorum. 
MHP Kocaeli Teşkilatlarının en güzel şekilde tüm programları gerçekleştireceğine, yöneticilerimizin gerekli özeni göstererek davamızı ve ilimizi en başarılı şekilde temsil edeceğine yürekten inanıyorum. Bu şehirde MHP’nin olduğunu cumartesi günü herkes görecektir. 
MHP Kocaeli, Liderimizin izinde adım adım 2023’e yürümektedir. Kocaeli’nin 3505 kilometrekaresinde de MHP varlığını hissetmeyen kimse kalmayana dek görülmemiş bir motivasyon ve şuur ile çalışacağız. 
Biz de bir günde en fazla insanla üç milletvekilimiz ve yedi MYK Üyemizi buluşturmak amacıyla yoğun bir program düzenledik.
Cumartesi gününü Ahmet Şafak ve Osman Öztunç konserleriyle Darıca’da tamamlayacağız. Tüm vatandaşlarımızı programlarımıza bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.